Rosberg: "Putem invinge BMW-Sauber"

Publicat vineri, 23.05.2008 15:59 de Daniel Popescu

Nico Rosberg considera ca Williams pot castiga duelul cu BMW-Sauber in acest weekend la Marele Premiu al statului Monaco.

Pilotul german a terminat pe locul 2 a doua sesiune de antrenamente libere de joi, in spatele lui Lewis Hamilton de la McLaren Mercedes. Germanul a admis ca nu poate lupta pentru locul 2 in cursa, insa este increzator ca ii poate invinge pe cei de la BMW-Sauber.

"Cu siguranta", a spus Rosberg cand a fost intrebat daca este increzator pentru calificari.

"Nu voi ocupa locul 2 si va fi dificil sa ii batem pe Ferrari si Mclaren, dar este posibil sa ii batem pe BMW-Sauber. Asta ar fi grozav".

Monopostul Williams a aratat o forma buna in antrenamente, insa Rosberg spune ca FW30 nu si-a aratat inca adevarata valoare pe circuitul de la Monaco. "Sunt fericit, ne-a mers foarte bine joi", a comentat Rosberg. "Asteptam cu mare nerabdare acest weekend pentru ca speram ca masina va merge bine pe acest circuit si se pare ca asa este. Este o performanta buna pentru mine si pentru echipa, asa ca privesc cu incredere restul weekendului. Nu am avut cele mai bune setari pentru masina si mai avem cativa asi in maneca. Vom vedea ce vom reusi duminica".