Rosberg: "La Hungaroring setarile sunt la fel ca la Monaco"

Publicat marţi, 31.07.2007 11:04 de Daniel Popescu

Pilotul echipei Williams, Nico Rosberg, spune ca la Hungaroring va folosi aceleasi setari ca si in cursa din Pricipat, insa admite ca diferentele dintre cele doua Mari Premii sunt destul de mari.

"Ma pregatesc deja pentru cursa din Ungaria. Imi place foarte mult circuitul pentru ca se potriveste bine stilului meu de a conduce. Chiar daca vom folosi un set-up similar cu cel de la Monaco, cele doua circuite difera foarte mult: Hungaroring este mult mai solicitant fizic din cauza vitezei si a temperaturilor ridicate"

, a declarat germanul.

Rezultatele bune obtinute in trecut pe circuitul ungar il fac pe Rosberg sa priveasca cu mare incredere cursa de duminica. "Este una dintre cele mai bune curse pentru masina noastra, asa ca avem sanse mari sa obtinem rezultate pozitive. Am multe amintiri placute din Ungaria. Anul trecut am pilotat destul de bine, iar cand concuram in GP2 am obtinut pole position-ul. Am mari sperante ca vom avea un weekend bun", a incheiat pilotul Williams.

Nico ocupa locul 13 in clasamentul pilotilor, cu numai 5 puncte. Germanul a intrat ultima oara in primii 8 in luna mai, cu ocazia Marelui Premiu de F1 al Spaniei.

  • csaba, duminică, 12.08.2007 14:31
    williams

    Williams a facut treaba buna in toti anii la Hungaroring.