Nationalitatea pilotilor nu este importanta pentru BMW-Sauber

Publicat marţi, 31.07.2007 11:20 de Daniel Popescu

Cu Nick Heidfeld si Robert Kubica, BMW-Sauber are o echipa de piloti foarte competitiva in acest sezon de Formula 1. Pentru Mario Theissen, prezenta unui german la echipa este doar "un bonus". Acesta nu este interesat de nationalitatea pilotilor.

"Vrem ca cei mai buni piloti sa conduca masinile noastre. Nationalitatea lor are o importanta minora. Faptul ca unul dintre pilotii nostri este german este ca un bonus pentru noi"

, a declarat Theissen.

Acesta a marturisit ca nu este foarte surprins de evolutia tanarului britanic Lewis Hamilton, care in prezent este lider in clasamentul pilotilor. "A fost cel mai bine pregatit tanar pilot care a debutat vreodata in Formula 1", a declarat seful BMW.

De asemenea, Thiessen precizeaza ca BMW a reprezentat de-a lungul anilor o rampa de lansare in Formula 1 pentru tinerii piloti. "Ne concentram atentia pe promovarea tinerilor piloti. Faptul ca sase fosti piloti din Formula BMW concureaza in prezent in Formula 1 este o confirmare a muncii noastre", spune boss-ul echipei germane.

  • reddog, marţi, 31.07.2007 11:43
    si totusi !

    cred ca se putea acorda mai multe puncte pentru Hamilton,a fost laudat de seful unei echipe din F1