Ron Dennis, ingrijorat ca titlul ar putea fi patat

Publicat luni, 27.08.2007 15:18 de Daniel Popescu

Seful echipei McLaren, Ron Dennis, crede ca eventualul titlu pe care echipa il va castiga in acest sezon va fi patat daca team-ul britanic nu va fi absolvit de orice vina in scandalul de spionaj industrial in care este implicata.

“Suntem in Formula 1 pentru a castiga. Dar cel mai important lucru nu este doar sa castigi, ci si modul in care castigi. Nu pot sa stiu in ce fel se vor desfasura lucrurile la Curtea Internationala de Apel. Daca nu iesim din acest scandal cu reputatia curata, atunci rezultatele obtinute in acest sezon vor fi patate”

, a declarat Dennis.

Seful McLaren sustine cu tarie ca echipa sa este nevinovata in acets caz si ca toate acuzatiile sunt false. “Stiu adevarul, iar adevarul este ca McLaren nu este implicata in aceasta problema. Si nu vreau sa constat ca acest proces ne strica reputatia. Am ramas uluit cand am auzit zvonurile legate de aceasta problema. Nu pot sa cred ca anumite persoane isi pot forma un punct de vedere eronat care nu se bazeaza pe fapte. Este ridicol”, pretinde Ron Dennis.

Curtea Internationala de Apel a FIA se va reuni la Paris pe data de 13 septembrie pentru a da verdictul final in acest caz.

  • robs, luni, 27.08.2007 16:01
    titlul

    macar sa il castige ...ca sa ajunga sa fie patat

  • samir, luni, 27.08.2007 20:38
    are dreptate

    M-as bucura mai mult ca titlu sa-l castige Ferrari, ar fi cinstit si i-ar scapa pe cei de la Mc Laren de tot felul de comentari...