Ferrari sustine ca nu va favoriza niciunul dintre piloti

Publicat luni, 27.08.2007 13:42 de Daniel Popescu

Seful Scuderiei Ferrari, Jean Todt, sustine ca cei doi piloti ai echipei, Felipe Massa si Kimi Raikkonen, se vor bucura de sanse egale la titlu in ultimele 5 curse ale sezonului.

“Ar fi ceva neadecvat pentru doi piloti ca Felipe si Kimi, care fac o treaba atat de buna si care sunt despartiti de numai un punct dupa 12 curse. In acest moment nu avem nicio strategie care sa favorizeze unul dintre pilotii nostri”

, a declarat Jean Todt la finalul cursei de la Istanbul.

Felipe Massa a castigat duminica Marele Premiu al Turciei, iar Kimmi Raikkonen a sosit pe locul 2. Cei doi sunt despartiti in prezent de un singur punct, Massa avand 69 de puncte, iar Raikkonen 68. Pe primul loc se mentine britanicul Lewis Hamilton, cu 84 de puncte.

  • onutza, luni, 27.08.2007 14:16
    prostii

    todt asta se crede marele inocent; cum poate spune asa ceva ca nu exista nici o strategie care sa favorizeze vreun pilot...nu pe lunga durata...dar in Turcia pe scurta durata din mers l-au putut favoriza pe massa...e drept ca depasirile in F1 sunt o raritate dar kimi a avut grija sa arate, celor care stiu sa vada asa ceva, ca a fost potolit de echipa sa nu-l mai streseze pe massa, ca ala clacheaza si pierde echipa puncte...

  • panavali, luni, 27.08.2007 14:49
    onutza

    daca auzi de la alti nu inseamna ca este si adevarat si su cred ca esti tu in masaura sa spui asemena lucruri fara probe

  • mirco, luni, 27.08.2007 15:23
    ferrari

    Raikonnen a fost mai rapid decat massa, dovada e ca a facut cel mai rapid tur.Totusi nu cred ca massa a scos maxim din masina, stiind ca il are pe raikonnen in spate si rivalii la mare distanta. Cred totusi ca ordine de echipa au fost si mai cred ca daca raikonnen ere in fata si massa in spate, iar masssa l-ar fi fortat pe raikonnen, s-ar fi intamplat acelasi lucru, adica ar fi fost linistit de la boxe..Mai exact cred ca ferrari, in situatia de fata, a adoptat o politica de genul : care-i primul are prioritate. Ferrari nu isi poate permite in situatia de fata sa piarda puncte.Probabil ca nici ei nu sunt decisi in a desemna un lider si asta din cauza ca ambii au cam aceleasi puncte. ASA CA D-LE RAIKONNEN, CALC-O MAI TARE IN CALIFICARI CA, CAM TOTI TE DAU MAI BUN DECAT MASSA.

  • onutza, luni, 27.08.2007 15:24
    de panavali

    daca tu ai auzit de undeva nu inseamna ca si la mine este aceeasi situatie; ceea ce am scris reprezinta doar parerea mea personala...favoritul meu este alonso deci nu am nici un motiv sa tin cu kimi sau sa comentez aiurea; forum inseamna ati spune parerea, eu asta am facut, vis-a-vis de stirea afisata si de evolutia lui kimi din perspectiva mea...

  • victorascerber, luni, 27.08.2007 16:34
    ...

    au sanse amandoi aproape egale..dar strategia echipei se va face in functie de ce se va intampla in etapele urmatoare...cine e mai bine clasat va avea mai mare sustinerea...

  • samir, luni, 27.08.2007 17:27
    despre ordine de echipa

    E clar ca Kimi a fost mai rapid decat Massa, dar asta nu inseamna 100% ca il putea si depasi cea ce insemna un risc in plus ptr. echipa. Eu consider ca sa terminat cum trebuia( desi eu tin cu Kimi)oricare echipa ar fi facut la fel. "Cand doi se cearta al treilea castiga" nu? Eu cred ca maiavem o sansa la echipa.

  • Candino, luni, 27.08.2007 17:40
    .

    Raikkonen e mai bun decat Massa. Ala nu are stofa de campion. Kimi tre sa aibe grija sa nu mai faca greseli ca asta il dezavantajeaza. Dar tot o sa fie el campion intr-o zi!