Red Bull, optimisti inaintea cursei de la Fuji

Publicat marţi, 07.10.2008 17:56 de Daniel Popescu

Directorul departamentului de motoare al Red Bull, Fabrice Lom, spune ca echipa lui Dietrich Mateschitz poate spera la un rezultat bun in Marele Premiu al Japoniei.

Dupa rezultatele mai putin convingatoare din ultimele curse, Red Bull spera ca va avea mai mult noroc in Marele Premiu al Japoniei din acest weekend.

Fabrice Lom, angajatul echipei Renault care se ocupa de motoarele distribuite de constructorul francez catre Red Bull, crede ca acestia din urma pot obtine performante bune in Japonia.

"In primul rand speram sa nu avem parte de aceeasi vreme ca anul trecut, chiar daca am fost aproape de obtinerea unui rezultat bun", a declarat Lom. "Circuitul de la Fuji are o linie dreapta foarte lunga, dar nu exista probleme din punct de vedere al fiabilitatii si nimic nu este prea dificil in privinta locului. Cheia este sa fim bine pregatiti si sa nu facem greseli pe parcursul antrenamentelor libere".

Lom a explicat si care este situatia celor doi piloti ai echipei Red Bull in ceea ce priveste motoarele. "David Coulthard va folosi la Fuji acelasi motor ca si la Singapor, in timp ce Mark Webber va utiliza unul nou", a precizat el.