Raikkonen va fi premiat pentru recordurile de pista

Publicat marţi, 07.10.2008 16:54 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen a obtinut trofeul DHL Fastest Lap Award pentru al doilea an consecutiv, dupa ce a reusit sa fie pilotul cu cele mai multe tururi rapide de pista din acest sezon.

Cu numai 3 curse inainte de finalul sezonului, Raikkonen a ajuns deja la cota de 10 tururi rapide de pista (CMRT-uri) in acest sezon, nemaiputand fi ajuns la acest capitol de niciunul dintre adversarii sai.

Prin urmare, Raikkonen va primi si in acest an trofeul DHL Fastest Lap Award la finalul cursei din Brazilia de la inceputul lunii noiembrie.

In cazul in care Raikkonen va mai izbuti un CMRT in ultimele trie curse, el va reusi sa doboare recordul lui Michael Schumacher din 2004.

Trofeul DHL Fastest Lap Award reprezinta o slaba consolare pentru campionul mondial dupa evolutia modesta in acest an. Dupa 15 curse, finlandezul ocupa doar locul 4 in clasament, fiind la 27 de puncte distanta fata de liderul Lewis Hamilton.

  • crismar56, marţi, 07.10.2008 17:25
    @admin

    Echipa Ferrari nu trebuia sa primeasca niste puncte, ca doar cu masina echipei Ferrari a facut cel mai rapid tur? Nu conteaza si masina cand reusesti CMRT??

  • daniel.popescu, marţi, 07.10.2008 17:29
    @crismar56

    Corect, si monopostul Ferrari a contribuit la succesul lui Raikkonen. Totusi, premiul se acorda doar pilotului, nu si echipei, motiv pentru care doar Raikkonen a fost punctat.

  • michelle_b, marţi, 07.10.2008 19:04
    @crismar56...hm...interesanta intrebare si un si mai interesant raspuns,

    pentru ca, privind prin prisma acestora, la stirea http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/15200/raikkonen-imbatabil-la-cele-mai-rapide-tururi.html echipa Ferrari nu a fost punctata si, atunci, cred ca ar trebui sa ma privesc in oglinda: oare nu sunt totusi blonda ? pentru ca nu inteleg in acest context de ce nu s-a punctat ?...

  • ivanoff, miercuri, 08.10.2008 09:14
    RE All........

    Bai bolovanilor,acesta e un "forum"...in caz ca nu stiati,nu o taraba unde sa va tziganiti pt puncte...

  • michelle_b, miercuri, 08.10.2008 09:58
    @ivanoff

    domnule ministru genial, inteligent, cult si cu vocabular foarte elevat, poate bolovanii "se tiganesc" pentru CORECTITUDINEA JOCULUI. detii capaciatatea intelectuala de a procesa aceasta informatie ? si daca la fiecare interventie a mariei tale apreciezi la stadiul de "bolovan" (uita-te si in urma la alte interventii) pe toata lumea crezi ca ajuta la ceva sau doar iti demonstrezi valoarea ? si mai ceva: avand in vedere ca suntem bolovani, in cazul in care avem neclaritati, chiar putem intreba de punctare, deoarece acesta e un joc (probabil ca nu ai reusit sa observi) si se joaca pe puncte si, in mod sigur, nu esti tu in masura sa ne opresti. ups, si sa nu uit sa iti spun ce mult mi-ai schimbat opinia asupra vietii si cite orizonturi noi mi-ai deschis spre cunoastere prin interventia ta ...multumesc!

  • ivanoff, miercuri, 08.10.2008 10:45
    Re michelle_b

    Nu vrei puncte si pt comentariul asta?Poate la final te vei plimba prin sat cu vreun tricou din "Europa" (Centrul Comercial Europa) :)))))

  • michelle_b, miercuri, 08.10.2008 10:57
    @ivanoff

    =)) =)) =)) you made my day !!!!! esti atit de spiritual incat ma intreb cum am putut trai fara dictoanele tale ? si pentru ca ii judeci pe toti din prisma ta, te rog, cauta la tine in sat pe cineva care stie citi, poate iti explica ce am scris: nu intrebam de puncte, ci de regulile jocului ! Not asking for points, but to follow the rules ! Ich habe nicht fur punkte geschrieben, sondern fur eine eintzige regel zu haben ! si nu te obosi sa fi din nou spiritual, ca am blocat tasta "ignore" la userul tau satesc (as spune de la stana, dar mi-e teama ca jignesc ciobanii) ...

  • ivanoff, miercuri, 08.10.2008 11:09
    Re michelle_b

    Si zici ca esti mandru de tricoul cel nou?... :)))))))