Ralf Scumacher: "Avem potential sa obtinem rezultate bune"

Publicat joi, 12.07.2007 12:31 de Daniel Popescu

Rezultatele bune obtinute de Toyota in ultimele curse l-au convins pe Ralf Schumacher ca echipa japoneza va avea o prestatie mult mai consistenta in a doua parte a campionatului.

"Avem potential sa facem o figura frumoasa in restul sezonului. Avem oamenii potriviti, facilitati, iar noi trebuie doar sa ne facem treaba. Toata lumea munceste din greu asa ca sunt optimist. Evident, dublul abandon de la Silverstone a fost dezamagitor, dar partea buna este ca am obtinut un loc 6 in calificari",

spune Ralf.

Germanul admite ca Toyota nu a avut evolutii constante, insa spera ca lucrurile sa se remedieze in cele 8 curse ramase pana la finalul campionatului. "In anumite circumstante masina este foarte competitiva. Am vazut asta la Barcelona si la Magny Cours, insa am avut ceva probleme si nu am obtinut rezultatele dorite. In ultimele curse am reusit sa adaptez masina la stilul meu de pilotaj si toata echipa munceste pentru a obtine rezultate pozitive in a doua parte a campionatului", a incheiat fratele multiplului campion mondial Michael Schumacher.