Bourdais spera sa evolueze in Formula 1 in sezonul viitor

Publicat joi, 12.07.2007 12:59 de Daniel Popescu

Sebastian Bourdais profita din plin de cele doua zile de teste pe care le petrece alaturi de echipa Toro Rosso la Spa, si spera ca in sezonul viitor sa devina pilot tiular in Marele Circ.

"Ar fi o mare oportunitate pentru mine. Sunt recunoscator echipei ca mi-a dat ocazia sa arat ce pot face. M-am simtit bine in prima zi de teste, dar vom vedea ce va fi. Trebuie sa astept si sa vad daca echipa este interesata sa-mi ofere un post de pilot titular pentru sezonul viitor. Totul depinde de ei"

, a declarat francezul.

Bourdais spune ca isi doreste foarte mult sa ajunga in Formula 1 si spera ca pana la sfarsitul lunii sa primeasca un raspuns final din partea echipei Toro Rosso. "Intotdeauna mi-am dorit sa ajung in Formula 1, de aceea ma si aflu la Spa. Nu stiu daca anul viitor voi concura in F1 pentru ca nu depinde de mine. Sper insa ca pana la sfarsitul lunii sa stiu mai multe despre viitorul meu", a incheiat Bourdais. In prezent, francezul concureaza in Champ Car si se afla pe locul 3.

  • Seb, joi, 12.07.2007 13:15
    Merita din plin

    Ideal ar fi să-l înlocuiască pe Massa la Ferrari. Ar fi în primii trei clasaţi. Garantez!

  • aphelyon, joi, 12.07.2007 14:39
    da...

    ar face treaba foarte buna pe o masina buna, e un pilot foarte talentat.

  • bogdan_197, joi, 12.07.2007 17:24
    Depinde

    Depinde si de noroc , bani , etc. Dar sigur il vad la o echipa buna , tind sa cred spre BMW , voi ce ziceti?

  • tzitzi, vineri, 13.07.2007 19:38
    Bourdais

    dupa cum pare Torro Rosso il va lua pe Bourdais impreuna cu Bruno Senna si nu cred ca echipe precum BMW, Williams, Toyota cum se specula, ar garanta ceva pt Bourdais. Chiar daca recunosc ca e un pilot talentat, admit ca e ceva la el ce nu-mi place. Il vad descurcanduse mai bine pe circuitele americane, decat pe acestea europene