Ralf Schumacher: "Toata lumea este motivata la Toyota"

Publicat miercuri, 08.08.2007 13:00 de Daniel Popescu

Ralf Schumacher a reusit la Hungaroring cel mai bun rezultat din acest sezon, terminand cursa pe locul 6. Pilotul Toyota spune ca circuitul este pe placul sau, desi admite ca este foarte obositor.

"Este un circuit obositor din punct de vedere fizic si unul dintre acele locuri in care primesti cu siguranta o recompensa pentru toate antrenamentele anterioare. Suntem tot timpul ocupati in cockpit si chiar daca sansele de depasire sunt mici, circuitul in sine este unul in care iti poti construi propriul ritm"

, spune germanul.

Ralf admite ca echipa japoneza mai are multe imbunatatiri de adus masinii, insa sustine ca toata lumea munceste pentru indeplinirea obiectivelor. "Daca ne uitam la cele mai bune echipe vom constata ca toate au foarte multa experienta. Evident, nu exista nicio scurtatura pentru asta, dar toata lumea munceste si este foarte motivata. Poate nu am avut rezultatele pe care le-am fi dorit, dar am adus imbunatatiri pe parcursul sezonului si vom continua sa muncim", a declarat Ralf, care este bucuros ca va avea cateva saptamani de vacanta pana la urmatorul Grand Grix, care se va desfasura in Turcia.