Aguri Suzuki: "Banii nu reprezinta totul in Formula 1"

Publicat miercuri, 08.08.2007 13:34 de Daniel Popescu

Aguri Suzuki este unul dintre putinii sefi de echipa care a fost si pilot de curse. Cu 17 ani in urma a reusit sa termine pe podium pentru Lola, in cursa de la Suzuki. Acum, este seful echipei Super Aguri si spune ca este pe deplin satisfacut cu aceasta pozitie.

"Sa am propria mea echipa de F1 a fost unul dintre visurile mele. Sa fiu sef de echipa este un capitol important in cariera mea si o imensa satisfactie. Sa castigam o cursa ar fi o mare realizare, acesta este de fapt scopul participarii: victoria"

, spune Suzuki.

Japonezul considera ca toate deciziile pe care le ia in cadrul echipei sunt importante si dezvaluie obiectivul echipei sale. "Toate deciziile sunt dificile, indiferent ca se refera la buget sau la activitatile de zi cu zi. Intr-un fel, toate sunt la fel de provocatoare. Cel mai bun rezultat pe care il tintim este sa intram cu ambele masini in Q2 sau sa castigam un punct. Cea mai mare realizare ca sef de echipa este sa vezi satisfactia de pe fetele intregii echipe cand obtinem un rezultat bun", a adaugat Suzuki, care admite ca banii sunt importanti in F1, insa nu la fel de importanti ca relatiile umane.

"Banii nu schimba totul, dar cu ei poti influenta anumite lucruri. Totusi, pentru mine, relatiile umane sunt cele mai importante, iar banii nu pot inlocui relatiile bune si nu sunt o solutie daca relatiile nu merg bine".