Ralf Schumacher: "Avem potentialul sa ne revenim"

Publicat luni, 16.07.2007 10:41 de Daniel Popescu

Pilotul echipei Toyota, Ralf Schumacher, nu traverseaza o perioada foarte buna, totul culminand cu abandonul inregistrat la Silverstone. In orice caz, fratele mai mic al lui Michael Schumacher priveste cu incredere cursa pe care o va disputa acasa, la Nurburgring, si spera ca echipa sa, cu sediul la Cologne, sa obtina cat mai multe puncte.

"Cu siguranta avem potentialul sa ne revenim. Avem oameni buni, facilitati si trebuie doar sa ne facem treaba. Cu totii muncim din greu si sunt foarte optimist. Aspectul pozitiv al cursei de la Silverstone este locul 6 obtinut in calificari; in plus, am avut timpi buni cat timp am fost in cursa. Faptul ca am fost capabili sa ne luptam cu echipele puternice este un imbold pentru noi inainte de Nurburgring", a precizat Ralf.

Dupa 9 curse, Ralf ocupa locul 14 in clasament cu numai doua puncte, in timp ce coechipierul sau, Jarno Trulli, este pe 10 cu 7 puncte. De aceea, o evolutie buna in weekend l-ar putea propulsa pe german cateva locuri mai sus in clasament.