Promisiunea lui Ecclestone pentru Hamilton

Publicat luni, 16.07.2007 10:14 de Daniel Popescu

Bernie Ecclestone sustine ca i-ar fi gasit un post de pilot in Formula 1 lui Hamilton daca acesta nu ar fi semnat cu McLaren Mercedes. Intr-un interviu acordat publicatiei The People, boss-ul F1 spune ca a fost impresionat de cariera britanicului si ca si-ar fi folosit influenta pentru a-i gasi un loc in cea mai importanta competitie din motorsport.

"I-am spus lui Lewis (Hamilton) ca daca Ron (Dennis) nu il va aduce la McLaren ii voi gasi o alta echipa. Am spus asta doar unui pilot sau doi. Am vazut ca are talent. A castigat toate competitiile in care a participat si m-am gandit: de ce nu ar castiga in Formula 1?", a declarat Bernie.

Ecclestone spune ca a fost ingrijorat ca retragerea lui Michael Schumacher va trage in jos Formula 1, dar considera ca remediul perfect a fost lupta in 4 pentru titlu in 2007. "Evident, Lewis este favorit, pentru ca are mai multe puncte si conduce in clasament", a incheiat Bernie.

  • loredanabaroana, luni, 16.07.2007 10:53
    ?

    chiar asa, este favorit? Dupa cum merge ferrari, parca s-au mai schimbat nitel lucrurile.

  • stroakle, luni, 16.07.2007 13:16
    Mda...

    Pentru ca are mai multe puncte si conduce in clasament, zice boss-ul... dar eu nu-l vad tare favorit inca... la felul in care se misca lucrurile in F1. Cred ca l-ar fi "impins" pe Hamilton un pic la Ferrari... dar Ron Dennis, cu flerul sau, a mirosit intentia.