Raikkonen: "Sezonul este abia la inceput"

Publicat joi, 24.04.2008 19:24 de Daniel Popescu

Liderul clasamentului general, Kimi Raikkonen, spune ca este prea devreme pentru a fi favorit la titlu in acest an.

Finlandezul a obtinut o victorie si un loc secund in acest an, instalandu-se pe primul loc dupa Marele Premiu al statului Bahrain. Totusi, finlandezul spune ca este prea devreme pentru a trage concluzii pripite.

"Este frumos, dar au trecut doar cateva curse. Mai este mult pana la final si nu conteaza daca esti lider sau daca nu poti tine pasul. Pana acum a fost ok"

, a declarat Raikkonen intr-o conferinta de presa. "Cu siguranta inceputul de sezon ar fi putut fi mai bun, dar conducem in clasament si trebuie sa fim multumiti.

Anul trecut nu am terminat si am parcurs doar noua tururi. Nu-mi pot aminti toate lucrurile care s-au intamplat aici. Dar totul se poate rasturna, anul acesta suntem puternici si putem conduce cursa".

Raikkonen nu a reusit sa profite la maxim de testele de la Barcelona, ploaia obligandu-l sa parcurga doar cateva tururi. Tocmai de aceea, pilotul Scuderiei ramane circumspect in privinta imbunatatirilor aduse la masina. "Nu am o imagine clara pentru ca am facut doar patru sau cinci tururi pe uscat, dar cred ca echipa este multumita de cum am imbunatatit masina", a precizat el. "Am adus cateva parti noi, asa ca ar trebui sa fie mai bine. Cu siguranta masina ar trebui sa arate mai bine decat la cursele precedente. Cu siguranta mai avem cate ceva de facut, dar putem fi rapizi".