Barrichello crede ca Honda pot ajunge in Q3

Publicat joi, 24.04.2008 18:59 de Daniel Popescu

Rubens Barrichello este increzator ca Honda pot ajunge in ultima parte a calificarilor dupa imbunatatirile aduse in testele de la Barcelona.

Barrichello spune ca Honda au facut un pas inainte in urma testelor desfasurate saptamana trecuta pe circuitul de la Barcelona in urma caruia japonezii pot lupta pentru puncte in urmatoarele curse.

"Am avut o imbunatatire buna saptamana trecuta si, evident, prima cursa a fost cum a fost: am fi terminat in puncte"

, a declarat Barrichello in cadrul unei conferinte de presa. "Suntem foarte aproape de zona punctelor. Putem realiza asta la Barcelona pentru ca masina este imbunatatita.

Nu stiu cat de mult au imbunatatit ceilalti pentru ca saptamana trecuta a fost dificil sa ne dam seama, oamenii au folosit mai mult sau mai putin combustibil, dar masina este evident mai buna. Asa ca am facut o imbunatatire si sper sa ajungem tot timpul in Q3".

Desi este pe cale sa devina cel mai experimentat pilot din istoria Formulei 1, Barrichelo nu se gandeste la retragere. Mai mult, brazilianul a marturisit ca se simte foarte tanar. "Ma simt foarte motivat. Viata mea devine din ce in ce mai buna. In primul meu an la Honda am facut foarte mult PR, dar acum imi concentrez energiile pe masina. Saptamana trecuta am facut 140 de tururi la Barcelona si m-am gandit ca este fenomenal. ma simt tanar din acest punct de vedere. mai am multi ani in F1".