Raikkonen, sceptic in privinta Renault

Publicat joi, 17.01.2008 11:03 de Daniel Popescu

Campionul mondial Kimi Raikkonen ramane sceptic dupa ce Renault a dat senzatia in cadrul testelor de la Jerez ca si-a revenit dupa perioada dificila de anul trecut.

Marti, Fernando Alonso a reusit cel mai bun timp in teste cu monopostul R27, iar miercuri a incheiat pe 3, la cateva zecimi in spatele fostului sau coechipier Lewis Hamilton.

"Vom vedea ce se va intampla in curse", a declarat Raikkonen. "Nu cred ca au imbunatatit masina dintr-o data dupa sezonul, dar vom vedea".

Chiar si Alonso, care a castigat titlul cu Renault in 2005 si 2006, nu pare convins de forma aratata la Jerez. Intrebat de presa spaniola care este forma monopostului R27 comparativ cu masina pilotata la McLaren in 2007, Alonso a raspuns: "Este dificil de spus. Asa cum am vazut cu totii anul trecut, Renault R27 nu este o masina cu care se pot castiga curse. Oricum, ma asteptam sa fie mai dificil de pilotat".

  • SPAWN, sâmbătă, 19.01.2008 18:37
    HM!

    Va salut,din cele spuse de alonzo nu pare pre optimist,dar cred ca mecanici de la renault va face fata celorlalte echipe,si vor scoate o masina renault competitiva cu rivalii sai.Astept cu nerabdare cum va arata monopostul renault,si ce-mi doresc ca alonzo sa fie bun..SALUT