Raikkonen: "Fara TC trebuie sa fii treaz la volan"

Publicat marţi, 08.01.2008 10:51 de Daniel Popescu

Kimi Raikkonen a minimalizat ingrijorarile unor piloti din Formula 1 care sustineau ca dupa interzicerea tractiunii controlate sportul va deveni mai periculos, in special pe o pista uda.

"Formula 1 este oricum un sport periculos", a declarat pilotul poreclit "Iceman". "Pot exista multe accidente si cu tractiune controlata, si fara tractiune controlata. Pilotajul pe un circuit umed va fi mai complicat, dar daca te gandesti ca va fi periculos nu ar trebui sa te urci in masina"

, a declarat Raikkonen.

Campionul mondial din 2007, cunoscut pentru relatia sa rece cu presa, a fost intrebat despre aceasta situatie dupa ce mai multi piloti, printre care si coechipierul sau Felipe Massa, au discutat cu reprezentantii FIA despre dificultatea de a pilota fara traciune controlata pe o pista umeda. Departe de a fi ingrijorat, Raikkonen spune ca Marile Premii vor fi mai distractive.

"Pentru mine va fi mai savoros pentru ca voi putea ajunge cu masina intr-o parte a pistei si asta m-ar putea ajuta la depasiri, intrucat pilotii vor face probabil mai multe greseli. Cu siguranta este mai complicat, trebuie sa fii treaza la volan mai mult timp", a adaugat Raikkonen.

  • eddy, marţi, 08.01.2008 12:32
    Asa-i Iceman.

    Trebuie sa fii treaz. Asa ca ai grija inaintea fiecarei curse ce si cat bei sa nu cumva sa adormi la volan. Lasand la o parte rautatea sa stii ca cel putin mie mi-a parut rau cand ai plecat de la McLaren pt ca esti un pilot bun, dar sper ca titlul castigat de tine anul trecut sa fie unicul atata timp cat esti la Ferrari. In rest iti doresc sanatate si bautura din belsug.

  • sebi4fc, marţi, 08.01.2008 12:41
    Eddy impuscate

    Stali linistit ca anu asta e tot anu lui KIMI - ca sa va ofticati voi toti fraieri ce comentariu ai putut face cati anisori ai?? 12,13 ca mai mult nu vreu sm gandesc ca ai,desi MARE E GRADINA DOMNULUI SI MULTI AU SARIT GARDU CAND PORTILE ERAU DESCHISE.

  • cristi, marţi, 08.01.2008 13:50
    eddy,ofticate.

    eddy, o sa privesti si anul asta cum tot Ferrari o sa castige,iar de la anu` cand se va intoarce Schumi,o sa va impuscati de oftica pentru ca o sas castige 4-5 ani la rand.FORTA FERRARI.

  • billy, marţi, 08.01.2008 15:24
    @eddy

    Ma gandesc cu groaza pentru cei ca tine ca daca Kimi a castigat campionatul baut anul trecut, oare ce va face anul asta treaz???? :) :) :)

  • Jiji, marţi, 08.01.2008 15:31
    @sebi4fc

    daca erau portile deschide nu o mai trebuit sa sara gardu`...:)))

  • ShArKy, marţi, 08.01.2008 18:20
    ce siguri sunteti voi...

    credeti ca se castiga un titlu mondial cat ai bate din palme ?

  • Mircea, marţi, 08.01.2008 19:11
    @eddy

    eddy tata, mai usor cu atacurile la persoana. Incercati sa fiti mai relaxati, viata e frumoasa si vine un sezon plin de necunoscute. Prea multa agitatie strica.

  • eddy, miercuri, 09.01.2008 00:11
    ?

    Nu stiu in ce fel am deranjat prin comentariile mele "egourile" baietilor de mai sus, deoarece nu am folosit cuvinte obscene (nu prea imi sta in caracter), ci am folosit aceeasi "arma" ca ei, ironia. Daca tu, Mircea, consideri ca doar comentariile mele au fost atacuri la persoana, atunci lasa-ma sa cred ca si tu te numeri printre aceia care simpatizeaza cu echipa rosie (ceea ce nu e o problema) numai ca ar trebui sa ii consideri egali in toate drepturile pe toti cei ce posteaza comentarii si sa nu faci favorisme unuia sau altuia. Deci, te rog eu ca pe viitor sa fii atent la toate comentariile si sa nu stergi doar ceea ce tie nu-ti convine.

  • bobitza, miercuri, 09.01.2008 13:02
    i dreptate , eddy

    Parti pris-ul lui Mircea este flagrant. Prea multa incrancenare, baieti! Unii dintre voi au mari probleme si cu limba romana, asta explicand si comentariile de "peluza" intr-un sport categoric elitist. Tuturor, simpatia mea, dar mai domol cu incrancenarea