Raikkonen: “Calificarile au decis rezultatul”

Publicat luni, 27.08.2007 10:29 de Daniel Popescu

Dupa ce a terminat pe locul 2 in cursa, Kimi Raikkonen a declarat ca rezultatul Marelui Premiu al Turciei a fost decis de rezultatele de sambata din calificari. Pilotul echipei Ferrari a terminat in spatele coechipierul sau, Massa, desi l-a pus pe acesta sub presiune pentru cateva tururi.

“Am avut o masina foarte buna, dar in acest stadiu este foarte dificil sa depasesti. Cursa a fost decisa cu adevarat sambata. Am incercat sa fac ceva la intrarile la boxe, dar cand doi coechipieri se lupta cel care este primul isi pastreaza de obicei locul. Masina a fost buna dar nu am putut face nimic”

, a declarat finlandezul.

Cu 5 curse inainte de final, Raikkonen se afla la 16 puncte in spatele liderului Lewis Hamilton. Pilotul Scuderiei Ferrari admite ca in ultimul timp cursele de Formula 1 au devenit plictisitoare. “Este plictisitor sa conduci in spatele altor masini. In zilele noastre, cursele de F1 sunt decise in mare parte de calificari”.

  • onutza, luni, 27.08.2007 10:45
    adaugire

    ..."cursele de F1 sunt decise in mare parte de calificari" si, vreau eu sa adaug, de intrarile la boxe din timpul marilor premii; mi-a placut de kimi saptamana asta; e de gheata, e rapid, dar lipseste ceva (nu stiu exact ce), si in plus de asta e tinut in frau de todd...pacat

  • ShArKy, luni, 27.08.2007 11:36
    pacat shi de asta ...

    ferrari cred ca o sa piarda titlul mondial pentru ca il tot tzine in fatza pe massa...asta e pilot? ... raikkonen sigur a fost "rugat" de la boxe pentru a incetini sa nu cumva sa-l fortzeze pe massa...il stitzi voi...daca e pus sub presiune bum...parapetu` :)

  • dape..., luni, 27.08.2007 11:40
    + cu depasirile astea...

    este foarte greu sa depasesti deacuma pe orice circuit...fatza de anii precedentzi ... mai existau ceva depasiri....dar anu` acesta cam putzine. fia trebuie sa faca ceva

  • a_rotar, luni, 27.08.2007 11:52
    Ia vedeti

    Ce naiba ... cum se poate ca cei din fruntea clasamentului sa ia 26 de puncte pana acum? Maximul il pot avea de 19 daca il au la paltinum pe Massa sau Raikkonen si Ferrari, iar la gold pe Kivalainen si Renault ... sincer sunt derutat ... sper sa ma lamureasca careva ... caci altfel am impresia ca se faca ceva magarii pe aci ... :((

  • Mircea, luni, 27.08.2007 12:05
    Simplu

    Avand in vedere ca in acest concurs fiecare user are avantajul de a putea schimba itemii o data pe zi, punctajele au fost obtinute prin cumularea itemilor schimbati (de exemplu, cu putina inspiratie, puteai avea un punctaj platinum prin adunarea punctelor lui RAI cu cele ale lui MAS). lamurit?

  • a_rotar, luni, 27.08.2007 13:01
    merci

    merci de explicatie ... atunci o sa schimb zilnic ceva sa prind puncte ... ;)