Massa: “Este extraordinar!”

Publicat luni, 27.08.2007 10:14 de Daniel Popescu

Felipe Massa a castigat pentru a doua oara consecutiv la Istanbul dupa ce a condus cursa de la inceput pana la sfarsit. Massa, care anul trecut a obtinut la Istanbul primul pole position si prima victorie de cariera, a condus inca din start in fata coechipierului sau Kimi Raikkonen.

“Este extraordinar! Cu adevarat fantastic! Iubesc acest circuit, iubesc acest loc. Aici s-a schimbat cariera mea, aici am inceput sa castig curse si sa lupt pentru primele locuri. Sa castig pentru a doua oara aici este special si imi este greu sa gasesc cuvintele potrivite”

, a declarat brazilianul.

Singura problema a lui Massa in timpul cursei a aparut in momentul in care a fost nevoit sa renunte la o parte a castii sale in momentul in care aceasta s-a rupt. “Am avut o problema cu sistemul de racire al castii. Am simtit turbulente mari, mi-am pierdut concentrarea si am fost nevoit sa-l indepartez. A fost mai bine ca l-am dat jos”, a explicat incidentul Massa, care se gandeste deja la cursa de la Monzaa de peste doua saptamani.

“Este o cursa speciala pentru noi si sper sa putem repeta rezultatul de aici pentru echipa si pentru suporteri. Ma gandesc deja la cursa de la Monza”.

  • ga2007, luni, 27.08.2007 10:22
    Imola?!

    Nu cred ca se gandeste la cursa dela Imola.Poate ati vrut sa spuneti Monza.

  • daniel, luni, 27.08.2007 10:32
    corect

    Este vorba despre cursa de la Monza.

  • Keyshia, luni, 27.08.2007 13:39
    Ce e asa de extraordinar?

    Faptul ca a castigat o cursa pt ca Jean Todt i-a zis lui Kimi sa o lase mai moale, sa nu se joace cu nervii instabili ai lui Massa?