Probleme minore pentru Alonso la Jerez

Publicat joi, 14.02.2008 11:35 de Daniel Popescu

Programul echipei Renault din a doua zi de teste de la Jerez a fost perturbat de vantul puternic, astfel ca francezii au fost nevoiti sa se adapteze conditiilor.

Fernando Alonso si Nelson Piquet Jr au fost prezenti pe circuit, iar spaniolul a intampinat cateva probleme minore in cursul diminetii. "La fel ca toate echipele prezente aici, a trebuit sa infruntam conditiile meteo precare"

, a declarat Alonso. "Dar am facut tot ce am putut si am testat cateva parti importante ale masinii care nu au fost afectate de vantul puternic. Asa ca am facut o treaba buna, dar ne vom concentra pe performanta masinii la sfarsitul lunii" (n.r - in cadrul testelor de la Barcelona).

Coechipierul sau, Nelson Piquet Jr, a avut un program similar, dimineata muncind la setarile monopostului R28. De asemenea, a testat starturile de cursa si intrarile la boxe. "Am indeplinit acelasi program ca si marti, si totul a decurs bine, chiar daca a trebuit sa infruntam vantul", a precizat brazilianul. "Cu toate acestea, am parcurs multe tururi, iar asta este important pentru mine in pregatirile pentru prima cursa. Sper ca joi vom putea sa continuam in acelasi stil".

In ultima zi de teste de la Jerez, Nelson Piquet Jr va fi acompaniat de brazilianul Lucas di Grassi, pilotul de teste al echipei.