Probleme financiare pentru Super Aguri

Publicat luni, 06.08.2007 13:29 de Daniel Popescu

Echipa Super Aguri traverseaza o perioada cu probleme financiare. Se pare ca echipa motorizata de Honda si-a intrerupt programul de dezvoltare a monopostului si a redus dractic calatoriile echipei pentru a economisi bani pentru finalul sezonului 2007.

"Impreuna cu echipa muncesc din rasputeri si facem planurile pentru anul viitor. Bineinteles, echipa trebuie sa creasca. Nu pot spune cat de mult am crescut pana acum, insa toata lumea a muncit foarte mult. Formula 1 este un sport foarte dificil, iar noi suntem o echipa foarte mica"

, a declarat seful echipei, Aguri Suzuki.

Presa germana sustine ca unul dintre sponsorii principalii ai echipei nu si-a platit inca contributia, desi termenul scadent era in luna iulie, iar managerul echipei, Daniele Audetto, a confirmat acest lucru. "Economisim acolo unde putem si speram ca vom avea un profit datorita celor 4 puncte castigate in acest sezon", a declarat Audetto.

In acest sezon, numai primele 10 echipe din clasament vor primi premii in bani, iar Super Aguri ocupa locul 8, in fata celor de la Honda, Spyker si Toro Rosso.

  • :((, luni, 06.08.2007 13:58
    :((

    :(( totusi,nu a-ti scazut cam mult,7?

  • mario_popa, luni, 06.08.2007 15:07
    cam mult

    "Se pare ca echipa motorizata" nu e frumos sa scadeti pt pentru presupuneri.... si totusi chiar 7 pentru penalizare in cursa se scade 5 iar pt o presupunere... 7 .....mda