Kovalainen: "Nu puteam reusi mai mult"

Publicat luni, 06.08.2007 13:10 de Daniel Popescu

Heikki Kovalainen considera ca punctul obtinut duminica la Hungaroring este cel mai bun rezultat posibil, in conditiile in care in calificari nu a reusit sa intre in Q1.

"A fost o cursa dificila plecand de pe locul 11 al grilei. Dar niciodata nu m-am dat batut, am fortat cat de mult am putut si am reusit sa termin in puncte. Am avut un start bun, am incercat sa fiu cat mai constant si sa nu fac greseli"

, a spus finlandezul, care admite ca a fost dezamagit dupa rezultatul obtinut sambata in calificari.

"Ar fi fost dificil sa obtin un rezultat mai bun. Inca sunt dezamagit dupa calificarile de sambata insa asa cum am mai spus am facut maximul posibil. Acum trebuie sa ne concentram pe Marele Premiu al Turciei de peste 3 saptamani". Prin punctul castigat in Ungaria, Kovalainen ocupa locul 8 in clasament cu 16 puncte.

  • vlady, luni, 06.08.2007 13:42
    dezamagit...

    Nu vreau sa fiu "gica contra" dar mi se pare ciudat ca Renault care recunoste ca nu a putut obtine mai mult sa primesca 3 puncte la fel ca si Toyota....care are pilotii mai bine clasati.

  • Mircea, luni, 06.08.2007 13:45
    Puncte

    pentru diferenta de care vorbesti tu, punctele s-au dat deja ieri, imediat dupa cursa :) Nu continuam cu diferentele doua saptamani. Corect?

  • vlady, luni, 06.08.2007 13:48
    corect

    :)