Primul update major pentru Toro Rosso soseşte în Spania

Publicat marţi, 02.04.2013 17:42 de Daniel Popescu

Daniel Ricciardo a dezvăluit că Toro Rosso va introduce primul update major pentru monopost abia la prima cursă europeană a sezonului.

Toro Rosso a obţinut un singur punct în primele două curse ale sezonului 2013, iar performanţele sunt sub aşteptări în condiţiile în care echipa mizează pe o clasare cât mai consistentă în plutonul de mijloc.

Singura soluţie este îmbunatăţirea monopostului, însă primul update major va sosi doar la Marele Premiu al Spaniei, a cincea etapă a sezonului şi prima care va avea loc pe continentul european.

"Primul update major este programat la Barcelona. Cred că toate echipele vor introduce update-uri, dar sper ca al nostru să ne ofere ceea ce vrem. Avem multe lucruri pe monopost care ar trebui să ne facă mai rapizi decât anul trecut. Problema este că mulţi rivali îmbunătăţesc monopostul şi nimeni nu va rămâne acolo unde este acum. Trebuie să facem un pas mai mare decât toţi ceilalţi, dar în acest moment nu am făcut pasul de care aveam nevoie", a declarat Daniel Ricciardo.

Australianul consideră că Toro Rosso a dezamăgit în special în ritm de calificări, întrucât echipa nu şi-a îndeplinit obiectivul de a se apropia cât mai mult de ultima parte a sesiunii de sâmbătă.

"Sperăm să luptăm în jurul poziţiilor pentru Q3, dar suntem destul de departe. Trebuie să muncim. Lucrurile nu au decurs bine în teste, dar cred că asta s-a întâmplat în mare parte şi din cauza condiţiilor de pe circuit, aşa că ne-am gândit să vedem cum va fi la Melbourne. Cred că am îmbunătăţit, dar încă nu suntem acolo unde vrem să fim", a mai precizat el.

Via ESPNF1