Mercedes: "Avem rezultate peste aşteptări, dar rămânem cu picioarele pe pământ"

Publicat marţi, 02.04.2013 16:49 de Daniel Popescu

Toto Wolff admite că Mercedes a înregistrat rezultate peste aşteptări în debutul noului sezon, însă insistă că echipa trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

După trei sezoane modeste în care a obţinut o singură victorie, Mercedes a dat semne de revenire în primele curse din acest sezon, iar Lewis Hamilton a urcat pe podiumul de premiere la Sepang.

Directorul de motorsport Toto Wolff este mulţumit de parcursul echipei şi admite că rezultatele bune consitituie o surpriză, însă insistă că echipa trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

"Nu am fost atât de supărat că nu am fost în pole position la Sepang pentru că îmi imaginez ce aşteptări ar fi fost pentru cursă. Am avut o cursă solidă, campionul mondial ne-a demonstrat că încă mai avem multe de pus la punct şi ar trebui să stingem luminile din birouri mai târziu decât ceilalţi. Aşteptările există, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ", a declarat austriacul pentru publicaţia Autosport.

Pe de altă parte, Wolff a admis că este entuziasmat de faptul că Mercedes a fost capabilă să lupte cu echipele de top, în special în Marele Premiu al Malaysiei.

"Asta speram şi aici ar trebui să fie echipa. Dar pentru a fi între echipele de top şi pentru a câştiga titlul mondial trebuie să te aduni. Sunt bucuros că în a doua cursă ne-am consolidat poziţia, dar trebuie să continuăm să muncim şi să dezvoltăm. Am uitat deja cursa aceea", a mai precizat el.

Via Autosport

  • iceman, marţi, 02.04.2013 19:03

    in clasamentul constructorilor lotus este pe 2 si ferrari pe 3

  • mavrick, marţi, 02.04.2013 19:57

    Mercedes e cu picioarele pe pamant,McLaren sunt visatori