Presa austriaca: Fisichella a semnat cu Force India

Publicat vineri, 21.12.2007 10:33 de Daniel Popescu

Un cotidian din Austria sustine ca Giancarlo Fisichella a semnat un contract cu Force India, desi cu numai o zi in urma un purtator de cuvant al echipei Force India a negat ca pilotul italian a ajuns la o intelegere cu team-ul patronat de Vijay Mallya.

'Kronen Zeitung' scrie in editia de vineri ca Fisichella a semnat deja contractul si ca un anunt oficial in acest sens este iminent.

Intre timp, Manfred Zimmermann, managerul lui Adrian Sutil, pilot confirmat deja la Force India pentru 2008, a declarat pentru presa germana ca Fisichella ar fi un bun coechipier pentru german. "Fisichella este un pilot foarte rapid si foarte experimentat, asa ca este bun pentru Sutil", a precizat el pentru Kicker.

In plus, Zimmermann neaga ca postul lui Sutil a fost vreodata in pericol. "Locul sau a fost intotdeauna sigur. Acum doua saptamani am fost cu Vijay mallya in Monaco si ne-a asigurat ca Adrian a fost prima optiune pentru 2008".

  • kimi, vineri, 21.12.2007 18:56
    fisico

    fisichella e un terminat !!! cred ca ar trebui sa renunte la f1 pentru ca este depasit . a fost vazut mereu ca un pilot talentat, dar care nu a avut rezultate, nu a confirmat, asa ca valea !!! nu stiu ce poate face el la force india !! eventual sa ia un punct , doua cu noroc !!