Piquet Jr: "Sunt capabil sa devin campion mondial"

Publicat vineri, 21.12.2007 11:41 de Daniel Popescu

Nelson Piquet Jr a confirmat ca nu intentioneaza sa ramana in umbra coechipierului sau Fernando Alonso in 2008. Managerii echipei franceze au precizat in dese randuri ca cea mai eficienta metoda de a gestiona o echipa de Formula 1 este existenta unui pilot numarul 1.

Insa fiul triplului campion mondial Nelson Piquet sustine ca in sezonul urmator va lupta pentru titlul mondial al pilotilor.

"Sunt aici pentru a incerca sa castig", a declarat brazilianul in varsta de 22 de ani. "Cred ca sunt capabil sa devin campion mondial".

Presa din Spania crede ca Piquet Jr i-ar putea crea cel putin la fel de multe probleme lui Fernando Alonso ca si Lewis Hamilton. Piquet a confirmat de altfel acest lucru: "Voi incerca sa fiu mai rapid decat el, bineinteles, dar inca nu il cunosc. Muncim pentru echipa si nu vrem sa existe certuri. Legatura dintre noi probabil se va consolida pe parcursul sezonului", a adaugat el.

Alonso si Hamilton s-au contrat de multe ori pe parcursul sezonului 2007, inainte ca spaniolul sa-si incheie intelegerea cu McLaren cu doi ani inainte de expirarea contractului. Referindu-se la acest aspect, Piquet Jr a spus: "Nu cred ca va dori sa repete aceasta greseala".

  • iki, vineri, 21.12.2007 11:56
    jjkij

    interesant oare ce o vrut sa spuna cu nu cred ca va dori sa repete aceasta gresala

  • spawn, vineri, 21.12.2007 14:44
    hmmm!

    subliniez acest subiect:Referindu-se la acest aspect, Piquet Jr a spus: "Nu cred ca va dori sa repete aceasta greseala".::::DE CE?.Va spun eu de ce,a inceput si asta sa dea din nas de fitos ce este,adica ce s-a intampl;at anul trecut conflictul cu hamilton,sa nu se reprete si cu el>.sa nu se certe cu ALONZO cu Nelson Piquet Jr.Asta este formula 1