Piquet Jr: "Putem risca mai mult in ultimele curse"

Publicat marţi, 30.09.2008 10:46 de Daniel Popescu

Nelson Piquet Jr considera ca Renault poate fi mai agresiva in ultimele trei curse, intrucat a reusit sa-i depaseasca pe rivalii de la Toyota in clasament.

Victoria obtinuta de Fernando Alonso in Singapore a propulsat Renault pe locul 4 in clasamentul constructorilor, la 5 puncte in fata celor de la Toyota.

Piquet Jr crede ca, datorita acestei performante, francezii isi pot permite sa fie mai agresivi in ultimele trei curse ale sezonului.

"Sper ca echipa este mai in siguranta acum cu locul 4 si putem risca putin mai mult in ultimele trei curse. Poate ca suntem in siguranta fata de Toyota"

, a declarat brazilianul.

Piquet Jr a martusit ca are sentimente atat pozitive, cat si negative, dupa Marele Premiu al statului Singapore, intrucat nu a reusit sa tina pasul cu coechipierul sau. "Simt ca este si bine si rau. Fernando a inceput de langa mine si a castigat cursa, ceea ce este bine pentru Renault, dar probabil ma simt asa cum s-a simtit si el la Hockenheim cand safety car-ul m-a ajutat pe mine", a mai precizat el.

Piquet Jr nu a mai punctat pentru echipa sa de patru curse, el terminand ultima oara in primii 8 in Marele Premiu al Ungariei.

  • michelle_b, marţi, 30.09.2008 23:56
    Piquet Jr

    Da, un pilot "extraordinar" , "grozav", care, nu numai ca merita toate punctele acordate pentru ca a condus magistral in cursa de la Singapore, mai ales in momentul cind a facut masina "eticheta" de zid, a incurcat toata cursa, a schimbat rezultatul ei, dar am vazut ca doreste sa riste mai mult pe viitor, sa fie MAI AGRESIV. Ma gindesc cu groaza ce intelege prin sa riste mai mult ? Doreste sa "sara" in tribune cu masina ? Nu ii ajung accidentele din Spania cu Bourdais, Monaco solo, Valencia cu Coulthard si cel de acum....si am mai vazut ca unii useri spuneau ce greseala face Renault ca il schimba cu di Grassi. V-ati gindit ca poate echipa vrea sa faca economie ? La cite masini a distrus... Sau, poate doreste puncte ? Da, Piquet Jr, este un pilot care a avut o cursa de senzatie la Singapore. Si chiar merita mai mult decit cele +3 puncte, precum si un volan la una din echipele de top...