Pilotii McLaren, optimisti inaintea calificarilor de sambata

Publicat vineri, 03.08.2007 18:02 de Daniel Popescu

Fericit de primul loc obtinut in ultima sesiune de antrenamente a zilei, Fernando Alonso sustine ca McLaren va avea o prestatie foarte buna in acest weekend.

"Am avut o zi buna si sunt foarte multumit de performanta echipei. Ne-am petrecut dimineata muncind la set-up. Pista se va imbunatati pe parcursul weekendului, asa ca in sesiunea de dupa-amiaza am testat performanta cauciucurilor. Cred ca suntem intr-o pozitie buna si ar trebui sa evoluam bine si in restul weekendului"

, a declarat Alonso.

Coechipierul acestuia, Lewis Hamilton, clasat al treilea in antrenamente, este constient ca gresala din ultimul tur l-a facut sa piarda timp pretios. "Totul a mers ca pe roate, cu exceptia greselii din ultimul tur, cand m-am rasucit pe pista. Poate ca as fi reusit un timp mai bun. M-am rasucit pentru ca l-am ajuns din urma pe Yamamoto si cred ca am intrat cu viteza prea mare in viraj. In ciuda acestor lucruri am facut pasi inainte si sunt increzator in performantele noastre pe acest circuit", a declarat liderul clasamentului.

  • ralu, sâmbătă, 04.08.2007 10:48
    hehe

    Alonso revine in forta

  • borislav, sâmbătă, 04.08.2007 13:52
    optimism

    afara cu rahiticu ala,vrem cu totii un campion adevarat 2007