Ferrari raspunde la acuzatiile echipei McLaren

Publicat vineri, 03.08.2007 17:17 de Daniel Popescu

Ferrari a respins acuzatiile formulate de McLaren ca echipa italiana a castigat Marele Premiu al Australiei cu masini ilegale, spunand ca va da toate explicatiile in fata Curtii Internationale de Apel.

"Referitor la acuzatiile formulate de echipa Vodafone McLaren Mercedes, Ferrari doreste sa sustina cu tarie ca informatiile sunt, in acelasi timp, serioase si false. Contrar celor sustinute de McLaren, Ferrari nu a beneficiat niciodata de un avantaj ilegal. Cele doua masini Ferrari folosite la Marele Premiu al Australiei au fost in conformitate cu regulamentele tehnice in vigoare inainte, in timpul si dupa desfasurarea evenimentului. Daca ar fi existat neregularitati, masinile ar fi fost descalificate. Ce a facut FIA ulterior este normal. FIA a avut oportunitatea de a clarifica interpretarea acestor regulamente. Sunt numeroase exemple similare in trecut in care au fost implicate alte echipe. La Curtea Internationala de Apel a FIA Ferrari va da toate explicatiile necesare"

, se arata intr-un comunicat oficial al echipei de la Maranello.

  • reddog, vineri, 03.08.2007 17:38
    curios,

    nu stiu cine interpreteaza stirile,dar o face prost...pentru ce McLaren -7 ?

  • daniel, vineri, 03.08.2007 17:43
    punctare

    Este vorba de o simpla reechilibrare a balantei in urma reactiei echipei Ferrari la acuzatiile McLaren. Astfel, McLaren a primit +7 atunci cand a formulat aceste acuzatii, iar acum punctele i-au fost practic retrase (-7) pentru ca Ferrari respinge acuzatiile. Uite si link-ul catre stirea respectiva: http://formula1.automarket.ro/articole/mclaren-acuza-oficial-echipa-ferrari-5140.html

  • sharky_raduku, vineri, 03.08.2007 17:49
    ce simpla balatntza?

    uitete de kte ori a fost depunctata mclaren fatza de ferrari...practic mai mult de 50 la suta sunt cu -

  • daniel, vineri, 03.08.2007 17:52
    punctare update

    in caz ca nu ai inteles, este vorba de o reechilibrare pentru acuzatiile facute de mclaren, nu pentru intreg scandalul.

  • szabirock, sâmbătă, 04.08.2007 13:13
    parere despre Ferrari

    F...k Ferrari, McLaren-the best