OFICIAL: Chandhok a semnat cu Hispania Racing

Publicat joi, 04.03.2010 15:11 de Daniel Popescu

Hispania Racing a confirmat ca indianul Karun Chandhok va fi coechipierul lui Bruno Senna in sezonul 2010.

La numai o zi dupa ce si-a schimbat numele din Campos Meta in Hispania Racing, echipa spaniola si-a definitivat linia de piloti pentru sezonul 2010.

Astfel, in cadrul unui eveniment gazduit de orasul spaniol Murcia, Hispania Racing a confirmat in mod oficial ca indianul Karun Chandok va face pereche cu brazilianul Bruno Senna. Chandhok devine astfel al doilea pilot de nationalitate indiana din istoria Formulei 1 la una dintre noile echipe ale Formulei 1.

"Am completat linia noastra de piloti cu indianul karun Chandhok la volanul monopostului nostru pentru primul sezon. Am fost impresionati de performantele lui Chandhok din GP2, iar India este o tara mare. Va fi grozav pentru India sa aiba un pilot indian pe grila de start pentru primul Mare Premiu al Indiei", a declarat Colin Kolles, seful echipei Hispania Racing.

Echipa nu a anuntat inca numele pilotului de rezerva pentru sezonul 2010, insa se vehiculeaza ca numele acestuia este Jose Maria Lopez. Echipa va continua evenimentul de astazi cu lansarea oficiala a monopostului pentru sezonul 2010.

Via | Hispania Racing

  • NeoGalaxy, joi, 04.03.2010 17:04
    @Bravo lui

    India este o tara de urmarit, printre multe altele.

  • theo55, joi, 04.03.2010 17:15
    India este o tara de urmarit,

    Eu am fost in sudul Indiei , este fantastic . O alta lume , oameni extraordinali , calzi , sufletisti . Oameni de la comuna primitiva ( am vazut o inmormintare , mortul fiind dus pe o targa facuta din citeva nuiele ) pina la oameni super bogati ( au vile ca pe la noi ) . Insa toti , absolut toti , de un respect si o caldura uimitoare .

  • ally_great, vineri, 05.03.2010 00:41
    monopost

    Hispania Racing http://twitpic.com/16kt92