Nurburgring spera sa rezolve problemele legate de nume

Publicat marţi, 24.07.2007 13:51 de Daniel Popescu

Cursa din acest an de la Nurburgring a purtat numele de "Marele Premiu al Europei". Acest lucru s-a datorat faptului ca Automobil Club of Germany (AvD) detine licenta pentru Marele Premiu al Germaniei, pentru circuitul de la Hockenheim. Cele doua circuite germane alterneaza anual in calendarul Formulei 1.

In conditiile in care Valencia va gazdui Marele Premiu al Europei incepand din 2009, oficialii de la Nurburgring se vor confrunta cu o problema a denumirii cursei. Managerul circuitului de la Nurburgring, Walter Kafitz, spera sa ajunga la o intelegere cu Automobil Club of Germany.

"As prefera ca circuitul de la Nurgurbring sa se numeasca "German GP", si avand in vedere cursa de la Valencia din 2009 trebuie sa ajungem la o intelegere cu AvD. Sper ca acest lucru sa se intample. In caz contrar, vom gasi o alta solutie. Pana la urma, este mai usor sa gasesti un nume pentru un circuit decat sa gazduiesti un Mare Premiu", a declarat Kafitz.

  • matrixu, marţi, 24.07.2007 14:00
    organizatorice

    Sunt singurul caruia i s-a parut ca a scartait rau organzirea la acest MP? Ma uitam la acidente si iesiri in decor ce greu se miscau

  • Seb, marţi, 24.07.2007 14:02
    @matrixu

    Ha ha ha! Erau prea multin incompetenti care ieseau de pe pista. Nu puteau face fata distractiei

  • matrixu, marţi, 24.07.2007 14:16
    @seb

    Ma refer mai mult la accidentul lui Hamilton. A durat cateva zeci de secunde bune pana cand s-a decis sa apara cineva ce nici macar extinctor nu avea la el.

  • pchis, marţi, 24.07.2007 14:40
    @matrixu

    pai la ce ploaie era, te-as fi vazut pe tine cat de repede te miscai :)

  • jano_rajmond, marţi, 24.07.2007 21:36
    Drept

    Nu, la accidentul lui Hamilton chiar a aparut tarziu primul om... dupa aia salvarile s-au miscat repede si si ca s-a oprit antrenamentul la timp a fost bine, dar primul om chiar a aparut tarziu.. oricum nu atat de tarziu precum la Indianapolis acu 2 ani la R. Schumacher :P