Noua masina Force India va debuta luna viitoare

Publicat sâmbătă, 26.01.2008 15:46 de Daniel Popescu

Noul monopost al echipei Force India va parcurge primele tururi de pista la sfarsitul lunii viitoare, cu numai cateva saptamani inainte de debutul noului sezon al F1.

Noua masina va fi prezentata in cadrul unei conferinte de presa la Mumbai pe data de 7 februarie, echipa planuind sa o testeze pentru prima oara pe 25 februarie, pe circuitul de la Barcelona. Masina va fi testata pe parcursul a trei zile, echipa sperand ca monopostul va fi suficient de puternic pentru a termina cursele in puncte.

Cu toate acestea, proprietarul echipei, Vijay Mallya, facea declaratii precaute la sfarsitul anului trecut. "Trebuie sa muncim pentru a face India mandra de aceasta echipa. Totusi, trebuie sa fim realisti. Nu vom obtine performante miraculoase in 2008. Chiar si prin imbunatatiri aerodinamice, vom avea nevoie de timp. Incepand din 2009 ne vom astepta insa la imbunatatiri semnificative. Imi este foarte clar unde vreau sa fiu peste doi ani: la Marele Premiu al Indiei din 2010, vreau sa vad o masina Force India pe podium".