Nakajima spera sa rasplateasca increderea la Williams

Publicat joi, 02.10.2008 18:06 de Daniel Popescu

Kazuki Nakajima a marturisit ca spera sa rasplateasca increderea acordata de Williams, care i-a prelungit contractul pentru sezonul 2009.

Williams a confirmat in noaptea de miercuri spre joi ca japonezul Kazuki Nakajima va ramane la echipa si in sezonul 2009.

Nakajima spera sa le poata demonstra celor de la Williams ca nu s-au inselat cand au ales sa mearga in continuare pe mana sa.

"Sezonul a avut urcusuri si coborasuri", a declarat el pentru publicatia britanica Autosport.

"Dupa Marele Premiu al Spaniei am fost foarte bun si in unele curse am fost foarte aproape de Rosberg. Apoi, in cursle de la Spa si Monza m-am chinuit foarte mult, asa ca a fost bine sa revin in puncte in Singapore. Mai sunt numai 3 curse si este foarte important sa termin sezonul intr-o forma buna. In plus, urmatorul Grand Prix este in Japonia, asa ca totul se muleaza foarte bine".

La randul sau, Frank Williams este optimist ca Nakajima va reusi sa-si demonstreze potentialul in anul urmator. "Pare sa fi rams in urma lui Rosberg cu o zecime sau doua tot weekendul. Este complet apolitic si munceste foarte mult. Spre bine lui, sper sa reuseasca".

  • NeoGalaxy, joi, 02.10.2008 18:45
    @Kuzuki :)

    Nu stiu de ce dar imi plac foarte mult japonezii astia. Sunt o natie super muncitoare, au o istorie superba, o tara superba si deh... o econome super :) Si niste anime-uri marfa, unele dintre ele chiar exceptionale, desi iesim din context. Nu stiu daca ati vazut Princess Mononoke, Paprika sau How's Moving Castle, Steamboy si inca o gramada de alte anime-uri marfa :) Iar baiatul ala si cu Sato imi sunt atat de dragi :) /hugs for all :)