Mosley lauda contributia lui Hamilton in Formula 1

Publicat miercuri, 08.10.2008 18:59 de Daniel Popescu

Max Mosley sustine ca Lewis Hamilton are o contributie majora la schimbarea perceptiei publicului asupra Formulei 1.

Presedintele FIA, Max Molsey, considera ca aparitia lui Hamilton in Formula 1 a atras si mai multi fani catre acest sport in intreaga lume.

"Observati ca este un public total nou interesat de Formula 1, si in Marea Britanie, dar mai ales in strainatate, in tot felul de tari", a declarat Mosley pentru BBC.

"Pentru ca, datorita lui Lewis, F1 nu mai este privita ca un sport alb elitist. Are aceasta imagine, inevitabil, pentru ca este foarte scump sa ajungi aici. Hamilton a schimbat totul. Vine dintr-un mediu obisnuit, este negru si are mult succes".

"Pentru noi, daca el va avea succes, va fi excelent, va fi foarte, foarte bine pentru Formula 1. Dar asta nu inseamna ca il vom ajuta si cu siguranta nu inseamna ca il vom impinge de la spate".

Foto: Lewis Hamilton si Max Mosley in Braga, Portugalia, cu ocazia unei curse din World Karting Championship.

  • iorgas, miercuri, 08.10.2008 19:48
    toata conducerea f1 se afla in marea britanie

    deja mi se face greata de toti lingaii astia britanici - moxley, eclesone, mc laren, lewis grenadierul ( originar din grenada, de numele hamilton nu este demn ! ) se ling in urechi unii pe altii, o sa vomit..........scuze

  • NeoGalaxy, miercuri, 08.10.2008 22:20
    @Multam

    Multumim ca ati sters acele comentarii lipsite de orice etica, bun simt si respect. Baieti... chiar este nevoie sa injurati pilotii echipei adverse pe acest site? Sincer acuma... Lewis este Lewis si Felipe este Felipe. Atat si nimic mai mult. Personal nu sunt nici rasist si nici nu doresc sa fiu. Ambii sunt talentati si le urez mult succes in cursele care mai sunt de disputat in acest sezon. Forza Ferrari! :P

  • cobra, miercuri, 08.10.2008 22:54
    abureli

    hamilton nu este si nu va fi niciodata cel mai adorat de public

  • ctlnmihai, miercuri, 08.10.2008 23:32
    Mosley

    Cat de ipocrit esti Mosley