Monaco, antrenamente 2: Revansa lui Hamilton

Publicat joi, 22.05.2008 16:34 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton a realizat cel mai bun timp in a doua sesiune de antrenamente libere de la Monaco, in timp ce Nico Rosberg a acontat a doua pozitie.

Pilotul echipei McLaren si-a luat astfel revansa dupa ce Kimi Raikkonen realizase cel mai bun timp in antrenamentele de dimineata si a dominat autoritar sesiunea de dupa-amiaza.

Intre timp, pilotul echipei Williams, Nico Rosberg, a fost capabil sa tina pasul cu englezul si a terminat pe locul 2, in fata celor doi piloti ai Scuderiei Ferrari, Kimi Raikkonen si Felipe Massa. Coechipierul lui Hamilton, Heikki Kovalainen, a terminat pe locul 5, in fata lui Robert Kubica de la BMW-Sauber.

Ambele monoposturi R28 au fost avariate in urma unor accidente aproape identice. Astfel, Nelson Piquet Jr a intrat in glisierele de protectie si si-a deteriorat eleronul spate, in timp ce Fernando Alonso a pierdut controlul volanului 12 minute mai tarziu in acelasi loc. Spre deosebire de Piquet, Alonso a reusit sa ajunga la boxe, insa pe drum si-a deteriorat si suspensiile.

In ciuda acestui accident, dublul campion mondial a reusit sa termine antrenamentele pe locul 7, in timp ce Honda au acontat locurile 8 si 10 prin Jenson Button si Rubens Barrichello. Intre cei doi s-a intercalat Kazuki Znakajima. Alti piloti care s-au lovit de barierele de protectie au fost jarno Trulli si Adrian Sutil.

Rezultatele complete ale sesiunii pot fi vizualizate aici

  • andrei_salomie, joi, 22.05.2008 16:38
    foarte tare

    a mers careva pe combinatia nico hamilton nakajima? e cea castigatoare azi:)

  • suvbobo, joi, 22.05.2008 16:40
    :))))))))

    am eu da sunt c-am in spate

  • Allessio, vineri, 23.05.2008 00:11
    ....

    am fost aproape..... hamilton rosberg glock ..