Massa dezvaluie strategia pentru cursa

Publicat joi, 22.05.2008 15:36 de Daniel Popescu

Felipe Massa a dezvaluit ca Ferrari pregatesc o strategie diferita in privinta setarilor monopostului pentru Marele Premiu al statului Monaco.

Seful Scuderiei, Stefano Domenicali, a sugerat recent ca Ferrari se vor pregati diferit pentru cursa de la Monaco. Intrebat la ce se referea oficialul italian, Massa a dezvaluit ca este vorba despre setarile monopostului F2008.

"Cred ca vorbim despre setari", a declarat Massa in cadrul unei conferinte de presa.

"In ultimii doi ani am avut intotdeauna o idee referitoare la setarile de aici. Cred ca anul trecut dupa aceasta cursa munceam foarte mult cu diferite strategii la setari pentru a imbunatati aderenta mecanica a masinii, pentru ca forta de apasare aerodinamica este foarte importanta, la fel ca si aderenta mecanica si tractiunea".

"Este foarte important sa castigi chiar si foarte putin in fiecare viraj, pentru ca la finalul turului poti castiga mult. Am lucrat putin diferit, asa ca sper sa avem un rezultat bun, dar la fel de adevarata este ca putem avea parte si de ploaie. Aici, ploaia devine o loterie pentru toata lumea, asa ca nu poti prezice nimic".