McLaren pregateste un update pentru ultima cursa

Publicat marţi, 21.10.2008 16:39 de Daniel Popescu

CEO-ul McLaren, Martin Whitmarsh, a anuntat ca McLaren pregateste un update pentru ultima cursa a sezonului de la Interlagos.

Marele Premiu al Braziliei de la inceptul lunii viitoare va decide noul campion mondial, iar McLaren vor sa faca tot posibilul ca Lewis Hamilton sa beneficieze de un monopost capabil de victorie.

In acest sens, echipa pregateste un update pentru MP4-23, insa CEO-ul McLaren, Martin Whitmarsh, nu a dezvaluit deocamdata natura acestei imbunatatiri.

"Avand in vedere presiunea asupra resurselor companiei alegi daca vrei sa folosesti o parte dintre ele pentru a dezvolta un pachet de prformanta", a explicat Whitmarsh. "Nu stiu ce va fi in acest moment pentru ca lucram la asta. Ar putea sa nu fie nimic, dar trebuie sa ne concentram pe pachetul aerodinamic pentru a imbunatati eficienta masinii".

Cu o etapa inainte de final, Hamilton este liderul clasamentului general avand 7 puncte in fata lui Felipe Massa. Britanicul are nevoie deoar de un loc 5 pentru a deveni campion mondial peste mai putin de doua saptamani.