McLaren nu renunţă la culoarea argintie a monopostului

Publicat joi, 06.01.2011 09:47 de Daniel Popescu

McLaren a negat zvonurile că negrul va deveni culoarea predominantă a monopostului în 2011, urmând să păstreze aceeaşi paletă de culori ca şi în ultimii 4 ani.

Presa internaţională a speculat că McLaren a luat decizia de a utiliza culorile negru şi roşu pentru monopostul MP4-26 din sezonul 2011, ca urmare a faptului că noua colecţie de haine şi accesorii lansată la începutul anului poartă aceste nuanţe.

Fanii echipei britanice au realizat inclusiv o fotografie digitală cu potenţialul aspect al monopostului, însă McLaren a negat în mod oficial aceste informaţii.

"Culoare neagră? Brr, nu: acelaşi roşu şi crom pe care aţi început să-l iubiţi de la naşterea Vodafone McLaren Mercedes în 2007. Apropo, asta este oficial!", au scris reprezentaţii echipei McLaren pe reţeaua de socializare Twitter.

McLaren a adoptat o paletă de culori în roşu şi argintiu începând din sezonul 2007, pentru a simboliza parteneriatul cu constructorul german Mercedes şi semnarea unui contract de sponsorizare cu grupul de telecomunicaţii Vodafone, a cărui culoare oficială este roşu.

După ce Mercedes a renunţat la cea mai mare parte a pachetului de acţiuni deţinut la McLaren şi şi-a fondat propria echipă, s-a speculat că britanicii vor schimba mai devreme sau mai târziu paleta de culori a monopostului.

Via | McLaren

  • KaNe, joi, 06.01.2011 12:49
    Paleta culori McLaren

    Ma bucur ca nu s-au adeverit zvonurile cum ca ar trece la negru-rosu....Go McLaren!!!

  • scuderia, joi, 06.01.2011 22:56
    ...

    era ok oricum. dar ma intreb...mclaren nu a folosit aceiasi paleta de culori si in 2006? cu toate ca vodafone nu era sponsorul lor