McLaren: “Ferrari este un competitor formidabil”

Publicat marţi, 11.09.2007 15:18 de Daniel Popescu

Oficialii McLaren sustin cu tarie ca Ferrari ramane un adversar redutabil in lupta pentru titlu din acest sezon, desi britanicii au dominat categoric Marele Premiu al Italiei. CEO-ul McLaren, Martin Whitmarsh, spune ca Ferrari reprezinta un competitior formidabil.

“Nimeni nu poate spune ca acest campionat s-a incheiat. Spunem asta inca de la inceput. Multi dintre noi s-au luptat pentru titlu ani la rand si stim ca cei de la Ferrari sunt niste competitori formidabili. Din fericire, avem doi concurenti si mai valorosi: Lewis si Fernando”

, a precizat Whitmarsh.

La randul sau, seful echipei, Ron Dennis, sustine ca lupta dintre pilotii sai se da doar pe pista si singura sa ingrijorare este reprezentata de Ferrari. “Nu sunt ingrijorat de rivalitatea dintre pilotii nostri”, spune Dennis. “Pilotii se respecta si au o relatie profesionala pozitiva si se concentreaza pentru a invinge competitia. Acest campionat nu s-a terminat. Ferrari se va dovedi un competitor foarte valoros in cursul anului. Speram sa avem oportunitatea de a lupta cu ei”, a adaugat Dennis, care a fost completat de Whitmarsh: “Este un campionat fantastic si cred ca totul se va decide in ultima cursa”.