Heidfeld revine la Spa dupa o pauza de 3 ani

Publicat marţi, 11.09.2007 15:53 de Daniel Popescu

Nick Heidfeld este bucuros de revenirea circuitului de la Spa in calendarul Formulei 1 din acest sezon si marturiseste ca revine in Belgia dupa o pauza de 3 ani.

“Sunt bucuros ca Spa este din nou in calendar. Nu am participat la testele din iulie asa ca ultima oara cand am fost acolo a fost in 2004, insa atunci nu aveam o masina competitiva. De data asta va fi diferit. Desi circuitul este destul de aproape de orasul in care locuiesc, Mönchengladbach, nu am concurat prea des acolo. Circuitul nu era in calendarul Formulei Ford si al Formulei 3 cand am concurat, iar in 2005 nu am putut participa din cauza unui accident de bicicleta”

, spune pilotul germnan al echipei BMW.

Heidfeld admite insa ca circuitul este foarte spectaculos, atat pentru piloti, cat si pentru spectatori. “Spa este un circuit foarte frumos care are cateva sectiuni foarte speciale. Combinatia de viraje din depresiune este faimoasa in toata lumea, iar pentru spectatorii este ceva ce nu trebuie sa rateze”, a mai precizat germanul.

  • georgedaniel, marţi, 11.09.2007 15:58
    bravos heidfeld :)

    heidfeld nu prea ii acorda presa o mare atentie si chiar imi pare rau pt.el,dar cu toate acestea este un pilot de exceptie!a dovedit-o de multe ori...cam putine puncte pentru un asa pilot experimentat,foarte bun...:)

  • miri, marţi, 11.09.2007 16:12
    sa zici mersi

    ca toata ziua te-ai plans ca nu's stiri cu bmw si nick :)

  • ovi, marţi, 11.09.2007 16:12
    bla bla georgedaniel

    ai cumva diaree verbala si nu te mai poti abtine?Parca ai fi o baba care bate intruna din gura. NE-AM SATURAT DE COMENTARIILE TALE!

  • Ciprian Malan, marţi, 11.09.2007 16:14
    @georgedaniel

    ai dreptate, la fel se intampla si cu rosberg, care de cateva curse incoace termina in puncte si davidson care se claseaza cel mai bine din echipele mai slabe, atat tot ca nu are nici un punct acumulat...pacat pt el ca nu are o masina mai competitiva

  • miri, marţi, 11.09.2007 16:33
    rosberg

    inca de la inceput a mers bine dar i-a murit motorul de doua trei ori cand era in puncte...chiar imi place de el...sper sa ajunga la o echipa mai buna si sa si arate adevaratul talent