Mateschitz: "Vettel, un viitor super-star al F1"

Publicat vineri, 18.01.2008 17:09 de Daniel Popescu

Proprietarul echipei Red Bull, Dietrich Mateschitz, este convins ca pilotul Scuderiei Toro Rosso, Sebastian Vettel, va fi un mare star al viitorului inaintea primului sau sezon complet din Formula 1.

Vettel s-a alaturat echipei Toro Rosso la jumatatea sezonului 2007, cel mai bun rezultat al carierei sale fiind locul 4 la MP al Chinei.

"Vettel este unul dintre tinerii piloti cu un potential extraordinar", a declarat Mateschitz. "Este rapid, este inteligent, este foarte interesat de partea tehnica. Are tot ce este necesar pentru a deveni un super-star. Viitorul sau arata extraordinar".

Mateschitz a adaugat ca se asteapta ca Sebastien Bourdais, coechipierul lui Vettel, sa obtina exact rezultatele pe care le anticipeaza echipa. "Bourdais se va incadra in asteptarile pe care le avem. STR poate fi cu siguranta o echipa de mijlocului plutonului in 2008", a adaugat Mateschitz.

  • Luchian, sâmbătă, 19.01.2008 13:40
    .........

    A descoperit si asta mersul pe jos si apa calda. Va avea cel putin 3 titluri mondiale !

  • MP, duminică, 20.01.2008 23:20
    STR

    Cu aceeasi masina RED BULL cred ca STR va fi peste team red bull ... cred ca are doi piloti f. buni Vettel si Bourdais comparativ cu Webber!!!!