Massa vrea să obţină o victorie în 2011

Publicat joi, 25.08.2011 15:52 de Daniel Popescu

Felipe Massa şi-a stabilit ca obiectiv să obţină până la finalul sezonului prima victorie în Formula 1 după o pauză de aproape trei ani.

Felipe Massa traversează o perioadă dificilă la Scuderia Ferrari după venirea la echipă a lui Fernando Alonso, care s-a impus ca lider şi l-a surclasat în aproape toate cursele din ultimii doi ani.

Brazilianul nu este însă pregătit să renunţe la luptă şi speră ca până la finalul acestui sezon să fie capabil să-şi treacă în cont o victorie. Ultimul triumf al său datează de la Marele Premiu al Braziliei din sezonul 2008, când a ratat la mustaţă titlul mondial în faţa lui Lewis Hamilton.

"Aşadar, am ajuns la ultimele opt curse ale sezonului, ceea ce înseamnă că mai avem multe lupte în fată şi sunt de acord cu Stefano Domenicali (n.r - şeful Ferrari) că noi, ca echipa, trebuie să încercăm să câştigăm cât mai multe curse şi să câştigăm multe puncte, fără să ne uităm prea atent la situaţia din campionat. Cu siguranţă, din punct de vedere personal, trebuie să încerc imediat să înregistrez prima mea victorie din acest an. Următoarele câteva luni nu vor fi uşoare, dar cu siguranţă nu vom renunţa", a declarat el.

Cea mai bună clasare a lui Massa din acest sezon este locul 5, obţinut în cursele de la Sepang, Valencia, Silverstone şi Nurburgring.

Via | ESPNF1