Massa: "Vom reveni in forta"

Publicat miercuri, 08.10.2008 16:10 de Daniel Popescu

Felipe Massa sustine ca ii va oferi o replica pe masura lui Lewis Hamilton in Marele Premiu al Japoniei, dupa ce a pierdut contactul in clasament cu pilotul echipei McLaren.

Hamilton s-a distantat la 7 puncte de Massa in urma cursei pe timp de noapte din Singapore, insa pilotul Scuderiei Ferrari sustine ca va lupta pana la final pentru titlul mondial din acest sezon.

"In acest sezon am demonstrat o putere mentala foarte buna dupa performantele slabe", a declarat Massa.

"Mai sunt inca 30 de puncte in joc. Cu siguranta nu vom ceda. Vom lupta pana la ultimul tur al ultimei curse. Asta este tot ce am in minte acum"

.

Massa crede ca este capabil sa reduca distanta care il separa de Hamilton putin cate putin in fiecare dintre cele trei curse ramase pana la final. "In primul rand trebuie sa ne gandim la reducerea celor 7 puncte. Sapte puncte ar putea sa nu insemne nimic. Speram sa revenim si sa castigam din nou curse. Trebuie sa abordam lucrurile pas cu pas. In primul rand trebuie sa ne gandim la acest weekend, apoi la China si Brazilia".

"Daca muncim bine si reusim, va fi mai mult decat un vis devenit realitate. Va fi ceva de nedescris pentru un pilot brazilian, o tara minunata pentru sporturile cu motor. L-am avut pe Senna, unul dintre cei mai incredibili piloti din istorie. Ar fi fantastic pentru tara mea, dar nu este momentul potrivit sa vorbim despre asta".

Ayrton Senna a fost ultimul pilot brazilian care a castigat titlul mondial in Formula 1, eveniment petrecut in 1991.

  • ivanoff, miercuri, 08.10.2008 16:17
    Pt toti cei care...flamanzi de puncte

    Eu il am pe Senna (poster pe perete),de ce nu am primit puncte??? >:( :))))))))))))

  • Join, miercuri, 08.10.2008 16:39
    Veti reveni in forta ???

    da deci sa ne pregatim ca ferrari vin in forta ca la singapore!!!!!felipe s-a referit la faptul ca o sa vina in forta la boxe pentru a rupe cat mai multe furtune!!!!

  • alecstm, miercuri, 08.10.2008 16:49
    degeaba

    Hamilton trebuie sa termine toate cursele pe locul 2 in cazul in care Massa castiga toate cele 3 curse. Nu are cum sa castige 3 curse consecutiv.

  • cobra, miercuri, 08.10.2008 17:48
    haha

    asta mai ramane de vazut

  • michelle_b, miercuri, 08.10.2008 17:58
    @Join

    de ce faci glume ? e evident ca o sa vina cu up-date-uri majore care o sa ii ajute foarte mult !!!!! probabil se refera la lollipop "D

  • DRAKo, miercuri, 08.10.2008 20:01
    "Mai sunt inca 30 de puncte in joc.

    Eu as zice ca pentru masa mai sunt doar 23.

  • sebabaur, miercuri, 08.10.2008 23:08
    nu e adevarat

    mclaren anul acesta nu au reusit eventul iar ferrari de doar 3 ori deci in consecinta chiar daca titlul e pierdut la piloti la constructori tot ferrari il ia si anul acesta. in privinta lui lewis as putea spune ca a castigat mai putine MP decat massa in acest sezon deci nu trageti concluzii pripite si bucurati-va de spectacol atunci cand exista. multa bafta tuturor

  • sebabaur, miercuri, 08.10.2008 23:11
    @alecstm

    anul trecut cum a castigat kimi in ultima cursa? oare nu crezi ca totul este posibil?