Massa: "Nu l-am lovit intentionat pe Hamilton"

Publicat luni, 13.10.2008 13:34 de Daniel Popescu

Felipe Massa sustine ca nu l-a lovit in mod intentionat pe Lewis Hamilton in al doilea tur al Marelui Premiu al Japoniei.

Massa si Hamilton s-au acrosat in virajul 10 in momentul in care Hamilton incerca sa-l depaseasca pentru a urca pe locul 5.

Pilotul echipei McLaren a trecut in fata, insa a pierdut controlul volanului la iesirea din viraj dupa ce Massa a trecut peste borduri pentru a-si recastiga pozitia.

Massa sustine ca a fost vorba despre un incident obisnuit de cursa si pune la indoiala decizia comisarilor de a-l penaliza cu un drive through.

"Amandoi am franat foarte tarziu, iar eu am iesit putin in exterior la inceputul virajului", a explicat Massa. "Apoi el a intrat pe interior si m-a impins putin pe iarba, dar urmatorul viraj era de stanga. Apoi ne-am atins reciproc, asa ca in opinia mea a fost un incident de cursa".

Intrebat daca a intrat in mod intentionat in monopostul lui Hamilton, Massa a replicat: "Cu siguranta ca nu, aveam doua roti pe iarba. Nu am putut opri masina si eram pe iarba pentru ca el ma impinsese acolo".

Massa considera ca penalizarea sa nu a fost tocmai corecta, insa crede ca Hamilton merita sa fie pedepsit pentru incidentele din primul viraj. "El a meritat penalizarea, dar despre mine nu sunt prea sigur. El a avut un start prost si Kimi l-a depasit. Apoi a incercat sa franeze cand toata lumea era in viraj. Pentru mine, a fost o manevra putin prea optimista, mai ales daca te gandesti la titlul mondial".

  • crismar56, luni, 13.10.2008 13:42
    Cate????????

    Mai dati multe stiri cu minus?

  • WestMclaren, luni, 13.10.2008 14:10
    Hamilton

    El e de vina pt atatea stiri cu minus! Desi sunt fan Mclaren nu pot sa nu recunosc ca Hamilton a fost un bou cu "B" mare in aceasta cursa. Bravo Alonso!!!!!!!!!

  • marianescu, luni, 13.10.2008 14:52
    Aaaa....

    ...deci nu l-a lovit INTENTIONAT ;o)

  • sharky_raduku, luni, 13.10.2008 15:13
    @massa

    da sigur ... ce vroia sa faca , hamilton era in fata lui , vroia sa il ia de pe iarba ?

  • kkk, luni, 13.10.2008 15:18
    Sfintia sa regala Taurul Masa

    Pe asta de ii zice Massa si se da drept chilot de F1 ar trebuii sa il canonizam la cat ii el de sfant ....... labilu vietii, nu greseste, nu gandeste doar carneste si da din pedale ..... lol

  • DEMOnick, luni, 13.10.2008 17:32
    Ce cretinatate...

    Sa dai amandorura penalizare pt. un acrosaj. Treaba lor ce au facut atata timp cat nu a deranjat pe nimeni. Daca tot voiau sa penalizeze pe cineva cu tot dinadinsul mai bine penalizau pe cel care a gresit dar cred ca v-ati dat seama care era cel penalizat. Poate s-au gandit ca oricum Hamilton este ultimul si Massa mai prinde ceva puncte (cea ce s-a intamplat). Si s-au mai gandit ca Massa nu a facut treaba buna si ca mai i-ar trebui un punct (cea ce iar s-a intamplat). Nu vi se pare ca seamana tot mai mult cu o telenovela?

  • DRAKo, luni, 13.10.2008 17:50
    "Cu siguranta ca nu, aveam doua roti pe iarba. Nu am putut opri masina si eram pe iarba pentru ca el ma impinsese acolo".

    Extraordinar cata nesimtire crasa! De ce nu a ramas BOUL in afara pistei asa cum a procedat Lewis la SPA cand daca ar fi tinut interiorul virajului s-ar fi lovit de Kimi?

  • kimifinish, luni, 13.10.2008 20:46
    @demonik

    u cred k esti asa...massa a primit penalizare k l-a atins pe ham, iar ham a primit penalizarea pt k la scos pe kimi la start de pe pista...si intentionat...nu altcumva...mai uita-te si u la curse

  • Adriano23, marţi, 14.10.2008 01:58
    da da da, penibil

    o fi si F1 un fel de liga 1, o lume intreaga vede gresit dar tot ala beat vede coerent. o fi neam cu becali

  • hamilton04, miercuri, 15.10.2008 00:22
    "Apoi el a intrat pe interior si m-a impins putin pe iarba, dar urmatorul viraj era de stanga. Apoi ne-am atins reciproc, asa ca in opinia mea a fost un incident de cursa".

    ce prost ii massa asta mama mia atata prostie si cum poate sa minta ca nu o vrut sa il loveasca cand tot standul ferari era in extaz dupa ce la lovit.si mai zice ca la atins Hamilton pe el ai de capu meu ce papagal care nu are atata demnitate sa taca din gura macar decat sa vorbeasca aiurea.singuru care trebuia penalizat era massa.