Massa: "Nu am avut intentia sa-l scot de pe pista pe Alonso"

Publicat vineri, 03.08.2007 14:10 de Daniel Popescu

Felipe Massa sustine ca duelul sau cu Fernando Alonso de la Nurburgring a fost perfect regulamentar si ca nu a vrut sa-l scoata de pe pista pe pilotul spaniol.

"In cursa lupta este intensa. La Nurburgring am fost in fata, dar am avut ceva probleme la masina, asa ca am incercat sa-mi mentin pozitia. Dar asa este sportul. Daca atingi pe cineva nu inseamna ca vrei sa-l scoti de pe pista. Ne-am atins, insa astfel de incidente se intampla foarte des in Formula 1"

, a precizat pilotul echipei Ferrari.

Brazilianul spune ca va lupta intotdeauna pentru a-si pastra pozitia, mai ales cand se va afla la conducerea unei curse. "Voi continua sa lupt. Sunt un pilot de curse si de aceea nu voi ceda usor o pozitie, mai ales daca voi fi la conducere. Competitia este minunata cand este un sport, dar acum politica face parte din toate sporturile, dar sper ca sportul nu va deveni mai putin interesant din aceasta cauza", a incheiat brazilianul.

  • Dacian, vineri, 03.08.2007 14:34
    NUUUUUUUUUUUUUUUUUU

    Cred si io ca nu ai vrut sa-l scoti de pe pista. Poate ai vrut sa-l omori!

  • billy, vineri, 03.08.2007 15:49
    heh

    pai da, nu trebuia sa-l atinga. Sunt de acord. Dupa atingerea asta din cursa alonso a plecat cu 2 unghii rupte la mana stanga, si-a avut nevoie de o manichiura completa dupa cursa. Chestie enervanta de altfel, pentru ca tocmai isi facuse o manichiura si pedichiura asortata inaintea cursei. Pff...Massa asta scoate o gramada de bani din buzunarul omului. Nu moare nimeni dintr-un acrosaj de-asta in F1. Nu moare nici macar la MotoGP, d-apoi in F1. Dar nah...unii e mai sensibile (sic) la pielea lor finutza si intretinuta cu ... "pentru ca meriti" :P

  • vonghita, vineri, 03.08.2007 19:51
    @billy

    cred ca nu ai condus o masina in viata ta. eu la jumatate din viteza pe care o aveau ei, daca-mi facea cineva asta, ii rupeam capul. billy, asta nu e joc pe calculator.