Hamilton: "Am invatat ca nu trebuie sa cedez niciodata"

Publicat vineri, 03.08.2007 14:38 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton sustine ca nu este foarte ingrijorat de faptul ca Fernando Alonso s-a apropiat la numai doua puncte de el in clasamentul general al pilotilor.

"Cu siguranta simt rasuflarea lui Fernando in ceafa, dar nu am de ce sa fiu foarte ingrijorat. Pentru aceasta cursa avem o masina grozava, o echipa foarte buna si cred ca putem obtine performante la fel de bune ca si pana acum"

, a declarat britanicul in cadrul unui eveniment organizat de unul dintre sponsorii echipei.

Hamilton admite ca in Germania a invatat ca nu trebuie sa se dea niciodata batut, indiferent pe pozitia pe care o ocupa la un moment dat pe pista. "Ultima cursa a fost foarte bogata in evenimente, asa ca ar fi bine sa revin la forma obisnuita aici. Dupa cursa de la Nurburgring am venit aici cu un zambet pe buze. Este adevarat ca am pierdut 10 puncte, dar am invatat multe despre momentul oportun de a schimba pneurile de ploaie cu cele de uscat. In cursa mi-am amintit ca nu trebuie sa ma dau batut niciodata. Am avut o pana de cauciuc, am iesit in decor, am fost blocat in spatele safety-car-ului, am ales pneuri gresite, dar am continuat sa lupt pana la capat. A fost o piatra de hotar buna pentru mine, pentru ca mi-am demonstrat ca cel mai important lucru este sa nu cedez niciodata", a precizat liderul clasamentului.

  • m, vineri, 03.08.2007 15:09
    ha

    ha ha ha ha ma faci sa rad ce te ai face tu fara Alonso daca nu era el tu eria la coada clasamentului

  • dfg, vineri, 03.08.2007 20:04
    dfbg

    ai dreptate tati