Massa: "Ma gandesc doar la victorie"

Publicat luni, 27.10.2008 10:02 de Daniel Popescu

Felipe Massa sustine ca se gandeste doar la victorie in MP al Braziliei, desi are un deficit de 7 puncte in clasament in fata lui Lewis Hamilton.

Hamilton trebuie sa termine doar pe locul 5 cursa de la Interlagos pentru a deveni campion mondial, in timp ce Massa este obligat sa termine pe unul dintre primele doua locuri si sa spere intr-o clasare nefavorabila a contracandidatului sau.

Totusi, Massa sustine ca este avantajat de aceasta situatie si ca nu exista nicio presiune asupra sa.

"Este adevarat ca am o treaba mai dificila decat Lewis in privinta punctelor, dar obiectivul meu pentru weekend este mult mai clar", a declarat brazilianul. "Trebuie doar sa ma concentrez sa castig cursa de duminica si sper ca voi fi secondat de coechipierul meu. Singurul lucru la care ma gandesc este victoria. Dupa aceea, problema nu mai este in mainile mele si trebuie sa astept sa vad exact ce am castigat. Sigur, Lewis va incerca sa puna presiune pe mine, dar eu nu sunt deloc sub presiune pentru ca nu am nimic de pierdut".

Ferrari a castigat ultimele doua curse de la Interlagos, iar Massa a admis ca Scuderia este avantajata pe acest circuit. "Este imposibil sa prezic ce se va intampla in Marele Premiu al Braziliei, dar cred ca masina noastra a fost intotdeauna foarte buna pe acest circuit, chiar daca nu imi pot explica de ce", a adaugat Massa. "Intotdeauna ne-a mers bine aici si ma astept sa fie cazul si in acest weekend, indiferent de conditiile meteo".

  • michelle_b, luni, 27.10.2008 13:03
    ciudati ...

    sunt si bitzii astia care circula pe fibrele optice de la statii la server. citeodata merg pe jos, le ia cite 2 ore si 44 sa ajunga ... sau poate nu e pe fibra optica e pe sfoara de canepa ... :P :D