Hamilton, pregatit pentru cursa decisiva de la Interlagos

Publicat vineri, 24.10.2008 18:28 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton spune ca este pregatit pentru Marele Premiu al Brazliei si admite ca va trebui sa abordeze cursa intr-un mod total diferit.

Hamilton are un avans de 7 puncte in clasament in fata rivalului sau Felipe Massa si are nevoie doar de un loc 5 pentru a deveni campion mondial.

Tocmai de aceea, englezul a admis ca va aborda intr-un mod diferit cursa decisiva.

"Evident, obiectivul meu va fi diferit fata de alte Grand Prix-uri. Nu trebuie sa castig cursa, dar asta nu ma va opri sa fiu cat mai puternic posibil"

, a declarat Hamilton in cadrul unui preview al echipei sale.

"Shanghai a fost un bun exemplu pentru asta: am atins pista vineri dimineata si nu ne-am mai uitat in urma. Obiecitvul meu nu a fost sa fortez prea mult, dar am fost in masura sa fim in frunte si de acolo a fost confortabil. Asta vreau sa obtin in Brazilia, un weekend bun care sa-mi permita sa ma concentrez pe masina si pe stilul de pilotaj".

In mod surprinzator, coechipierul sau, Heikki Kovalainen, isi propune sa obtina victoria in cursa de la finalul saptamanii viitoare pentru a-i reduce sansele la victorie ale lui Felipe Massa. "Vreau sa castig, evident! Asa cum este campionatul, lucrurile sunt putin diferite. Bineinteles, vreau sa fiu capabil sa ajut echipa si sa il ajut pe Lewis daca este nevoie, dar cel mai usor este sa fac asta pilotand in frunte".

"Echipa stie ca imi voi juca rolul, dar tintim de asemenea si spre campionatul constructorilor. Poate ca suntem la 11 puncte in spatele Scuderiei Ferrari, dar in Brazilia sunt disponibile 18 puncte si mergem la ultima cursa pentru a ne asigura ambele titluri - acesta este obiectivul nostru".

  • crismar59, vineri, 24.10.2008 18:37
    @admin

    Sunt 7 puncte diferenta nu 6 puncte.