Massa isi doreste primul titlu din cariera

Publicat miercuri, 23.01.2008 17:10 de Daniel Popescu

Pilotul Scuderiei Ferrari, Felipe Massa, spune ca nu-si va schimba modul de abordare in acest an, intrucat doreste sa castige primul sau titlu mondial.

Brazilianul a terminat pe locul 4 anul trecut desi a avut o prestatie comparabila cu cea a coechipierului sau Kimi Raikkonen, care a castigat titlul in ultima cursa a sezonului. Massa castigat trei curse in 2007, insa considera ca nu a fost suficient de norocos pentru a lupta pentru titlu pana la final.

"Daca ne referim la campionatul de anul trecut, la Monza aveam cu sapte puncte mai mult decat Kimi si luptam pentru campionat", a declarat Massa in timpul testelor de la Valencia. "Insa am avut o problema la Monza si am pierdut aceasta sansa. Nu cred ca am avut un campionat rau. Cred ca a fost foarte, foarte bun si voi continua sa fac acelasi lucru. Pentru a castiga campionatul ai nevoie de o masina rapida si consistenta, dar in acelasi timp trebuie sa fii norocos. Cred ca unul dintre aceste lucruri mi-a lipsit anul trecut, asa ca nu imi voi schimba abordarea in acest an".

Pilotul Ferrari a admis ca este multumit de modul in care masina echipei italiene progreseaza in teste. "Cred ca avem multe imbunatatiri comparativ cu masina de anul trecut si cu siguranta vrem mai mult", a adaugat brazilianul. "Insa cred ca totul merge in directia cea buna. Este foarte important sa parcurgi distante lungi cu noile masini. Pana acum sunt destul de multumit, vrem sa facem masina chiar si mai rapida si mai consistenta si muncim din greu pentru a imbunatati fiecare aspect".

  • alina b, miercuri, 23.01.2008 17:55
    rectificati

    "cu cea a coechipierului sau Kimi Raikkonen, care a castigat titlul in ultima cursa a sezonului." ??????