Massa: “Ferrari este mai puternica decat pare”

Publicat miercuri, 05.09.2007 13:19 de Daniel Popescu

Felipe Massa sustine ca Ferrari este mai puternica decat a parut in cadrul testelor de la Monza de saptamana trecuta. Cele patru zile de teste de pe circuitul italian au fost dominate de catre rivalii de la McLaren. Totusi, Massa considera ca Ferrari este intr-o forma mult mai buna decat pare dupa victoria de la Istanbul.

“Suntem mult mai puternici decat parem, asta este sigur”, a declarat Massa. “Putem lupta cu McLaren si vom vedea daca vom fi mai rapizi ca ei. Cred ca va fi o lupta in doi, ca si pana acum. Aproape intotdeauna am avut aceeasi cantitate de benzina, iar diferenta timpilor este nesemnificativa”.

Massa a confirmat ca Ferrari va continua dezvoltarea masinii de anul acesta pentru ultimele 3 curse ale sezonului, iar echipa va introduce cateva componente noi in incercarea de a-i invinge pe cei de la McLaren. “Da, este adevarat”, a spus brazilianul.

Cu cinci etape inainte de final, Massa este la 15 puncte in spatele liderului Lewis Hamilton.

  • hjuni, miercuri, 05.09.2007 14:26
    YGUYGUY

    MASA IA TITLU ANU ASTA

  • lucs, miercuri, 05.09.2007 17:59
    ha ha ha

    buna gluma

  • eu, miercuri, 05.09.2007 23:43
    GGG MASSA!!

    Eu am zis de la inceputul anului ca Massa va lua titlu...acum...nu mai sunt asa sigur dar sper in continuare si ii urez noroc.!!! Hai Felipe!!!!

  • samir, joi, 06.09.2007 08:15
    despre titlu

    sa-lajute cel de sus dar ptr. titlu are nevoie mare de f mult noroc, depinde ce a mancat cand a fost mic,mai multe sanse are Kimi dar si el este cam in aceasi situatie,